Pc-betan av Battlefield 3 är redan klar. Microsofts och Sonys godkänningsprocess gör att du får vänta längre på actionfesten.

Vid en #Battlefield 3-presentation i Paris medgav #Dices Karl Magnus Troedsson att pc-betan är redo för släpp. Men konsolerna försenar den. Både #Microsoft och #Sony behöver nämligen ett par veckor extra för en särskild godkänningsprocess allt konsolmaterial genomgår. Fastän Dice försöker skynda på processen är det ändå ett extra hinder innan betan kommer utanför dörren.

I normala fall kan man räkna med 2-3 veckor för att gå igenom godkänningsprocessen. Det är oklart när betan skickades in till konsoltillverkarna, men har vi tur är de kanske snart redan färdiga. Betan väntas ut någon gång under månaden.

Fullversionen av Battlefield 3 släpps den 27 oktober till pc, Xbox 360 och Playstation 3. FZ:s läsarstatistik visar att det är det överlägset mest efterlängtade spelet hos er just nu.

EA verkar ha censurerat bort källan som nämns i nyheten. Någon som har en skärmbild? 20/09 Hade vart intressant att veta mer om relationen mellan Dice & Sony/Microsoft. Märkligt att denna process skulle vara någonting som Dice inte känt till, med tanke på Medal of Honor dealen borde det tagits upp vid något möte. Varför skulle man vilja kasta... 20/09 Riktigt grym video. :) 20/09 Jag gnäller inte inte på konsolernas undermåliga prestanda i första hand, utan att konsolerna har kommit till för att blidka den stora grå massan. Den stora grå massan d v s småbarn och medelsvenssons som inte begriper tjusningen med ett riktigt bra spe... 19/09 Tycker dessa nyhetsinlägg börjar likna en debatt mellan Kapitalister och Kommunister Hur PC-spelarna beter sig här: Hej! Jag är en PC-spelare som tycker att alla pc-spel skall ha det bättre än konsolerna, för att PC är bättre och kostar mer. Så basta!... 19/09 Bah, Pc-spelare härda! Jag är otroligt glad att konsoler finns, ni vet det är ju inte alla som har råd /har plats med stora dyra datorer som kan ploga varenda spel där ute. Jag hade inte haft hälften av alla mina spel om det inte vore för min (brors)... 19/09 Trixar med clockning för att passa respektive spelstil? Kan du utveckla det? :) 18/09 Hahaha, denna epoks bästa komik ses inte på tv, den upplevs på i stort sett alla internetforums :) Herregud, varför är man mer hardcore om man vill slösa tid på att pilla med onödiga saker istället för att bara spela spelet istället? Vissa spel är bättr... 18/09 Microsoft och Sony skiter med största sannorlikhet i att PC ägare blir upprörda över att betan blir bromsad pga. konsolerna. De står för en alldeles stor del av marknaden för att stiga åt sidan. Konsolerna tar mer o mer mark så det är bara att vänja sig... 18/09 Ska beställa nya datorn nästa vecka det passar ju perfa om den började snart betan :) Hihi 17/09
Skicka en rättelse