Konami och Tri-Ace spänner rollspelsmusklerna och utlovar godis till PSP-innehavare. Spana in teaser-trailern.

Ett nytt Suikoden är på väg till PSP, tillkännagav #Konami och #Tri-Ace under Tokyo Game Show. Fullständiga japanska titeln är Genso Suikoden Tsumugareshi Hyakunen no Toki och Konami har fixat upp en teaser-sajt samt ett twitter-konto för att än mer få folk i allmänhet och än så länge japaner i synnerhet att tagga till.

Fler detaljer är det sparsmakat med, men ett japanskt släpp under året är att vänta.

Senaste Suikoden-liret innan detta var #Suikoden: Tierkreis till Nintendo DS, men mer populära torde ändå de "riktiga titlarna" varit.

Vilka Suikoden-titlar har du provat på?

Gillade suikoden 1-3, 4an kändes bara som en transportsträcka med alla åka runt mellan öar på ett skepp ooch 5an fastnade jag inte för heller. Tycker de kan släppa Suikoden 1 + 2 till iOS, då hade jag lätt spelat om båda :) 19/09 Cane# Vad spelar det för roll?Spelet kommer ändå inte släppas untanför Japan :( 18/09 Håller med Cane och Kain... :( Nytt Suikoden - men inget jag kommer skaffa. Har inte ett PSP och kommer inte skaffa. Närmsta PSP jag kommer är PSVita någon dag i framtiden. Har ett PS3 men det är nog helt ute ur bilden. :p 18/09 Hade hellre velat att dom släppt den till PS Vita/PS3 än PSP... Men det är ett nytt Suikoden iaf :) 18/09 Suck var ordet, luktar Tierkreis lång väg (inte gott mao). Nänä, ge oss Suikoden VI till PS3. 17/09 Bara spelat Suikoden 1 samt 2 (fast del två jag hade var NTSC version från USA, så jag kunde inte föra över mina gubbar från 1an :( lite segt när man hade alla 108 samt fått Gremio återupplivad) Kan de inte komma med ett ren odlat Vandal Hearts med? 2... 17/09 Suikodenserien är lätt min JRPG-favorit, Suikoden 1, 2 och 5 är mästerverk. Och medan jag är glad över denna nyhet, så kan jag inte låta bli att även vara besviken. Ännu en spin-off (Tierkreis var inget att hurra över) och till PSP!? Suck. 17/09 +1 Cane, orka lira på 3,5" skärm typ... 17/09 Hade gärna spelat ett nytt suikoden men det finns ingen chans jag skaffar en PSP, been there done that, skulle bara ångra mig direkt, har å andra sidan bara spelat ettan och tvåan, har inte en susning om hur bra de senare spelen i serien har varit, kans... 17/09 Håller med Cane här >_> 17/09
Skicka en rättelse