Gillar du metal från 90-talet kanske det kan glädja att Korn bidrar i kommande Silent Hill: Downpour. Skaka hårfästet med FZ.

#Silent Hill: Downpour är det första spelet i serien vars musik inte skapats av Akira Yamaoka. Istället är det Dexter-kompositören Daniel Licht som står för tonsättandet. Och Korn då, vilket du kan spana in och lyssna på här nedan. Det är Tokyo Game Show-trailern som visas upp, och tja, det är en annorlunda upplevelse gentemot andra titlar i serien.

Bra eller a.. mindre bra?

Visst har du rätt på ett sätt att det inte utnyttjar dagens grafik som är möjlig, men det är många av oss som skiter i grafiken i spel för spelkänslan. SH har varit väldigt bra med finfin stämning även om grafiken halkar efter. Jag tokigt nog har inga... 21/09 Ska man vara ärlig så är grafiken riktigt gräslig efter alla spel som Silent Hill har gjort.. Fps spel är ju snyggare än detta på animationer och fps är bara pang pang? efter att man har spelat ''Dead Island'' ett antal timmar så känns nästan deras graf... 20/09 jag ska medje att orkestern är bra i början och det för mig låter det lovande men så hör man sångaren och låten och man bara tänker nej nej nej lägg ner, man bara funderar hur tänkte dom hära, jag blir så jä.a förbannad, till och med ett hjärndött spätt... 19/09 Japp :( :( :( Har inget emot musiken, spelet är säkert bra men ge fan i att sätta Silent Hill i namnet. Skapa en helt ny serie istället men påstå inte att det där har mycket med Silent Hill att göra. Japaner vet tydligen mycket om skräck och stämning... 19/09 Alltså förlåt men den trailern förstörde all min lust som jag hade för att köpa spelet. Om de marknadsför spelet med en trailer som innehåller Korn så känns det inte som de marknadsför spelet för mig eller någon av de gamla Silent Hill-fansen. Det här... 19/09 Korn <3<3<3 19/09 fet trailer jao 19/09 nice dock inget slår Silent hill 2 i mood sättande musik. 19/09 Jag gillar inte heller låten, men det är hur som helst musik, vare sig du vill det eller inte. Jag är medveten om att du sade "På gränsen". 19/09 Musiken var ju genomrutten, annars såg ju spelet rätt hyfsat ut, och då tänker jag inte grafikmässigt =) Hoppas dom lyckas bättre än att man tar upp de gamla skivorna till SH1 & 2 igen... 19/09
Skicka en rättelse