Evighetsspelet just keeps going and going and going and going and going and going and going and going and going and going and goi- (ge dig nu! – red. anm.)

Ikväll har FZ nöjet att bjuda på den praktfulla trailern till #Everquest-expansionen #Veil of Alaris, den artonde (!) i ordningen till #Sony Online Entertainments klassiska onlinerollspel. Premiärdags blir det i november, och medan du väntar kan du alltid spana in de nya områdena. Den frusna vågen gillar vi.

Environment artist-anställde Bob Painter (vilket fantastiskt namn!) konstaterar lite förstrött att "det blev ganska bra, tycker jag". Helt befriat från allt konstgjort pr-snack om "bästa upplevelsen någonsin och blabla..." Nej, gamle gode Bob vet att Everquest-knarkarna kommer köpa det här om det så vore inslaget i kladdiga gamla hundpåsar från parken.

[video=9771]

Precis. Håller med dig. I detta fall är det inte mjölkning då det verkligen kommer mycket nytt content som är värt att inhandla (av vad jag hört iaf. Spelar ej själv) 20/09 Nej, det är EQ1 de har gjort sin 18:e expansion till. Det handlar inte mycket om att mjölka, eftersom det inte är så många som fortfarande spelar EQ1, men har en stabil spelarbas, som uppenbarligen är tillräckligt stor för att spelet ska fortsätta leva.... 20/09 Eller så kanske man ska tänka på hur man beter och uttrycker sig. Läste inte din orginalpost, men jag är lite allergisk mot ord som "moralpanik". Verkar vara lite som en ursäkt att bete sig hur jäkla illa som helst. Anyway... Tyckte det var lite kul att... 20/09 Helt fel. Men du tillför inte forumet något så jag hoppas du får en bann snarast. 20/09 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! Stackars Degen som bara skulle skoja lite om bilden så flög alla moral kärringar på honom =D HAHAHAHAHAHAHHAHA!!!! FY PÅ DIG DEGEN_VF!!! =D 20/09 För vad? Det är för fan du som kränkte mig. 20/09 Ge upp eller bli bannad. 20/09 Moralpanik much? 20/09 Spelar inte EverQuest och har aldrig gjort, men tycker fortfarande att detta är en mycket trevligt nyhet. Jag tycker det är oerhört kul att spelet kommit så långt och fortfarande utvecklas. Hoppas att det sker med flera spel. Imo är det roligare att byg... 20/09 Du kallade honom inte kines, du kallade honom för ett "kineshelvete", särskrivet dessutom. Det faktum att du både häver ur dig rasistiska slagord och särskriver bevisar ju verkligen vilken IQ-nivå du ligger på. Hoppas FZ stänger ner ditt konto. 20/09
Skicka en rättelse