Om du köper Revelations direkt vid släppet får du första liret på köpet. Som hittat.

#Ubisoft meddelar glatt att deras första utskick av Playstation 3-utgåvor av #Assassin's Creed: Revelations låter dig lira #Assassin's Creed utan extra kostnad. Spelet som satte igång Animus-legenden. Början på myterna och historierna om den storslagna AssCreed-serien.

Det första liret var när det släpptes 2007 en trevlig och nydanande upplevelse, om än repetetiv. Därefter blev det bara bättre och bättre och förhoppningsvis fortsätter Revelations på det spåret.

Är denna lilla extragest värt någonting i dina allseende ögon?

ska tamefan ta och varva ut ettan nångång snart! :D tagit mig några år nu.. 20/09 Ettan och tvåan är sjukt olika spel i min mening. Du bör iaf testa tvåan och gillar du det inte då. Tja då behöver du inte bry dig om resterande heller men du gör dig en otjänst att inte testa tvåan. Detta är vid release av Revelations som jag förstår... 20/09 Kommer det ett nytt Ass spel varje år eller?! Jag har inte ens hunnit hämta mig efter chocken av hur kasst ettan är, och har därför inte ens skaffat tvåan.. 20/09 Om ni vill komma igång med storyn i AC1 men kanske inte vill spela spelet så kolla på Youtube efter walkthroughs eller dylikt. Kolla även in AC wikin och läs upp storyn för AC1. (läs dock inte annat än AC1 artikeln om ni inte vill ha spoilers för AC2,... 20/09 Oj, ja det är inte helt fel då jag spelat alla andra AssCreed-spelen förutom det 1:a :) 20/09 Okej. hmm får se hur det blir med det där då. Har ändå för mycket på tapeten för att ha tid med hela AC serien. Men kan tänka mig att man blir sugen som fan nu när revelations kommer.. 20/09 Ja man missar väldigt mycket story tyvärr. Det sköna är väl att om du inte har spelat dom andra spelen så har du inget att jämföra med. Don't get me wrong, AC1 var galet skoj när det kom, men jämför man gameplayet och alla nya sorters uppdrag, rörelser,... 20/09 Undra om det funkar så att vi som förbokat även får ettan? körde ettan på pc och det va väl sådär. Efter man slutat gapa över friheten i att röra sig så plågade man sig igenom resten typ. Hade börjat på tvåan och ville ha backstoryn så slutade en stund... 20/09 OJ. Låter som en bra deal :) 20/09 få AssCreek på köpet! 20/09
Skicka en rättelse