När #Valve för några dagar sedan tillkännagav att Source-motorn är redo för utveckling av Xbox 360-spel var det nog många som undrade vilken den första titeln skulle bli. Idag har vi det överraskande svaret.

#Running With Scissors basunerar ut att det tredje (tidigare [n=11278 annonserade]) [[Postal]]-spelet kommer att drivas av samma kod som Gordon Freemans äventyr. Än behöver moralväktarna inte ladda sina bössor, spelet planeras inte att släppas förrän i mitten eller i slutet av 2008. Microsofts årsgamla konsol och pc är de plattformar som de siktar in sig på för närvarande.

läckert som laxen :P längtar... :heart: 20/10 Sweet...om sedan Source-motorn är ett bra val är svårt att säga. Jag menar, dels uppdateras den aktivt av utvecklarna då de vill licensiera ut den till fler (till skillnad från en del andra företag som kör 'release-n-dump') och dels så kan man ana att... 20/10 Som någon slrev tidigare, man lirar ju knappas postal för den genomtänkta storyn eller den välgjorda handlingen. Utan för den otroligt hysterskt roliga humorn. Postal 2 är nog det spel jag skrattat mest av att spela. 20/10 Bara till 360? Men, men men... :( Äh, det stod ju till PC också. Fint, då kan jag pissa på folk med pixel-shadad urin. :D 20/10 Bläharg, hata format exklusiva spel!, som att utveckla till Sjön TM. 20/10 Jag gillade tvåan just för att det var hjärndött. Skönt att köra några minuter då och då, fast knappast något seriöst spel man verkligen tog tag i. Fast humorn var rätt så skön, helst apokalypsen :) 19/10 Är det bara jag som tyckte att Postal 2 var ett av de sämsta spelen som gjorts. Ja menar, hur kul var det nu att kissa, tänd eld på saker och skjuta vill om kring sig, efter sådär 20 min. Enligt min mening var det mest innovativa med Postal 2 att det... 19/10 Haha, skönast i 2:an var när slaktarna slängde människor i köttkvarnen i slakteriet då de hade tråkigt. :D 19/10 Pissa på sin farsas grav, bli kidnappad av homusexuella rednecks som klär ut en i gimpdräkt och låser in en i en kista i ett ölbryggeri är ett ganska roligt uppdrag :P Uppdraget är ursprungligen då pissa på sin farsas grav. 19/10 Frågan är om man orkar spela Postal med Source motorn, kommer bara bli olidligt äckligt.. Får hoppas att det är roligare/mindre långtråkigt än 2an, så man har nått att göra. \o/. (Spelade iof inte 2an jätte mycket, så jag vet inte. kanske finns något... 19/10
Skicka en rättelse