Gearbox vill veta vad du tyckte om årets kanske med omdebatterade spel.

Man skulle kunna skriva en lång artikel om den utdragna och brokiga utvecklingen av #Duke Nukem Forever och när spelet väl släpptes mottogs det hyfsat svalt, i alla fall av oss. Men vad tyckte du egentligen om #Gearbox Softwares ihoplappning av #3D Realms stökiga machoblondin?

Gearbox har lagt upp en kort undersökning där du kan betygsätta spelets olika aspekter samt fylla i dina prefenser inom samma genre. Med tanke på att de numera äger varumärket kan det mycket väl påverka nästa spel i serien.

menar du inom skämten eller? i såna fall vill jag påpeka att det är det i duke 3d med bara så du vet om du inte glömt det. Expansionen då skiten han i en utomjordings hals. Och ja jag behöver inte fortsätta längre för du ska förstå. Om du menar på något... 23/09 Tyckte det va mitt absolut sämsta inköp någonsin, och jag är en gammal Duke Nukem Räv.. Det blev helt enkelt bara för mycket kiss och bajs trash för min del.. Får en 2/5. 23/09 Äntligen någon vettig person som kan säga sitt. För mycket har det sått (det är skit, skit spel, går inte att spela) Jo det går att spela. alla spel har brister finns inget spel man är 100 % nöjd med. För det kommer aldrig finnas. Kommer att vara något... 21/09 Som dukefan kan ja säga att spelet var bra,de hade sina brister men va riktigt skön nostalgi. och ja e säker på att nästa duke nukem spel blir bättre. 21/09 tycker inte duke 3d var så områdesbaserat som du säger. Du kunde ju bara ta dig till slutmålet på ett enda vis. Fanns ju inte olika vägar du kunde gå. 21/09 lite synd att det var linje baserat i stället för område baserat som gamla duke 3d där man kunde göra lite som man ville men annars tyckte jag att det innehöll en massa saker som saknas i morderna shoters sen saknar jag att man inte kunde bära alla vape... 21/09 Det kan ofta vara svårt att svara folk på ett bra sätt. Jag försöker att framstå som en neutral människa i diskussioner, men jag har försvarat CoD lite mycket på senare tiden, så då finns det risk att jag framstår som en fanboy :P 21/09 tycker spelet var ett bra spel. det som många glömmer är att såhär är old school fps :) finns ingen story förutom att döda allt som rör sig, hade spelet släppts då det var tänkt att släppas tror jag det hade fått en 4:a, tiderna ändras och det är synd... 21/09 Själv var jag nöjd med köpet av DNF men dock fanns det väl några få saker jag blev besviken på. Det var för kort. Lägg in två tre timmar till så hade jag varit nöjd. Sedan inventory slots var för lite med. Sure dom la in en patch så man kunde ha fyra... 21/09 Jag utgick från att spelet skulle vara sämst och sjukt trist, men jag beslöt mig för att spela det pga att det ändå är Duke Nukem, en spelhjälte jag växt upp med. Min slutsats är att Duke Nukem Forever inte på långa vägar är det tråkigaste eller sämsta... 21/09
Skicka en rättelse