Fick du en nyckel till Tristrams återkomst?

#Blizzard låter glatt meddela att den stängda #Diablo III-betan dragit igång med ett första större nyckelutskick. Det innebär att en drös spelare ges möjlighet att ta än en gång besöka Tristram, med allt vad Cain, läckra föremål och odöda skelettkonungar heter.

- Detta stängda betatest är ett viktigt steg på vägen för oss nu när vi närmar oss slutfasen av Diablo III-utvecklingen. Vårt mål är att skapa den bästa actionrollspelsupplevelsen någonsin, som bygger på allt vi lärt oss sen släppet av Diablo II och som inkluderar de kraftfulla möjligheterna i och med den nya Battle.net-plattformen. Vi hoppas spelarna njuter av att testa betan och vi ser fram emot att ta del av deras feedback, säger Mike Morhaime på Blizzard.

Fler nycklar kommer skickas ut allt eftersom, och även om första utskicket skedde i Amerika-regi (US) har exempelvis undertecknad fått spelet upplåst på dennes europeiska konto. Det kan även vara så att det här första utskicket är väldigt fokuserat på just press och andra närliggande som inte fick plats i testomgången dessförinnan. Vi räknar dock med fler utskick för såväl amerikaner som européer inom kort.

Alla fem klasser finns tillgängliga med en välkänd kronklädd herre som sistaboss i det första, och enda, beta-kapitlet. Därutöver får du prova på den karaktärsöverskridande kistan, hantverkare och många fler detaljer som du kanske har en bra Youtube-länk till?

Day9 spelar Witch Doctor

Det jag är lite nyfiken på är om någon i eu eller utanför us fått det 25/09 Någon som kan låna ut sitt account under helgen? Vore hur schysst som helst verkligen :) 24/09 @Palanor Kan nog ha skrivit det innan jag läste alla dina andra, men jag tyckte den verkade rätt talande. Klart att man får ha sina personliga åsikter, det är ingen annan som kan säga hur man ska tycka (om vissa saker iaf), men sättet du utrycker dig... 23/09 Någonting säger mig att du endast läste den första kommentaren jag skrev och inte resten av dem. Som sagt så har jag inget emot grafiken i sig, men jag anser (>>>min personliga åsikt<<<) att den inte passar till Diablo 3. Diablo 2's grafik passade bra... 22/09 hahah "my zombiedogs is the shit" 22/09 Näe, ingen nyckel här inte. Lär ju inte bli någon, men hoppet är ju det sista som dör... 22/09 Har någon här fått beta nyckel? Kanske har missat det när jag skummat igenom alla poster :o. Jag anmälde mig för sjukt länge sedan också, gjorde det på min Mac för jag fick för mig att man hade större chans o komma med om man kör Mac eftersom inte så... 22/09 Jag har inte fått någon nyckel än, och då har jag signat för hur längesen som helst. Har gett upp hoppet. 22/09 Skulle gärna se en Barbar från start, du/ni har inte möjlighet att spela lite co-op också? :) D'oh!: Dubbelpost, klipsk som man är så kollade man inte så att det hamnade på en annan sida än första.. *facepalm* 21/09 Tror ni att jag har större chans att komma med i betan om jag ändrar min "beta profil" till mac specifikationer ? 21/09
Skicka en rättelse