Spana in FZ:s filmklipp för att bedöma om det är värt att uppleva det legendariska äventyret en gång till – denna gång högupplöst.

I samband med att #Resident Evil 4 hade premiär till Gamecube 2005 så höjdes det till skyarna av en enig kritikerkår. Spelet, som tog skräckserien Resident Evil i en ny riktning, blev snabbt något av en modern klassiker och har allt sedan dess konverterats till bland annat Playstation 2, pc och Wii.

Nu är Xbox Live Arcade- och Playstation Network-versionen här. Denna gång i högupplöst format. Spana in de purfärska Resident Evil 4-klippen nedan – är det dags för en ny vända med Leon och döingarna?

Lanseringstrailern
[video=9801]

Gameplay
[video=9802]

Spelet är grymt bra, men hur kan man klanta till det så förbannat med styrningen, jag bara undrar, i vanliga fall hade blivit 5 zombies i betyg, men pga riktigt tafflig styrning så blir det bara 2,5 BOTTEN! 15/04 Förstår inte varför de gör spelet så handikappat. Varför går det inte gå och skjuta samtidigt. Förstör hela upplevelsen för mig. 23/09 Ja precis, såg det nu också efter lite research. Faktiskt en stor besvikelse samt underligt att de inte använder den redan innan bättre versionen. Antar att det har med rättigheter att göra som vanligt. Nintendo ger väl inte gärna bort dessa till konkur... 22/09 Skitspel om man frågar mig. Jag vill se HD-utgivningar av Resident Evil 1-3. 22/09 Riktigt bra spel. Men ser ingen anledning att köpa HD remake när jag har orginalet. Jag spelade igenom med en polare när det begav sig och vi bar omkring på ett raketgevär med damage angiven som "massive". Bra att ha liksomt. Ni vet, på den tiden hamstr... 22/09 Resident Evil 4 är episk och förtjänar inget av ert trashtalk, tack. Att Capcom fucka upp Resident Evil-serien efter fyran är inte spelets fel, det är helt enkelt Capcoms fel. Har köpt det nu igen och har väldigt kul på min xbox360, lite besviken bara... 22/09 Ja det stämmer, men dom har använt PS2 versionen, Filmerna på gamecube var ingame. Filmerna på PS2 versionen var filmclip, Samma sak i HD versionen. De har använt ps2 versionen. 22/09 Bra sagt. RE4 är väl ett helt ok spel men förstörde för framtiden. RE5 är totalt värdelöst.... 22/09 Det där stämmer inte eftersom PS2 versionen har nedskalad grafik från orginalet. GameCube versionen är den med skarpast texturer då den både är kraftfullare samt huvudplattformen för spelet. 21/09 Kunde inte sagt det bättre själv! Fantastiskt att de gjorde samma skräp eller kanske än värre med 5:an. 21/09
Skicka en rättelse