Proffsspelare och mässbesökare får börja jaga buggar i början av oktober.

Redan om ett par veckor slår #Valve upp portarna för betatestning av #Counter-Strike: Global Offensive. Buggjakten gäller Windows-versionen av spelet och i början av oktober kör den igång. Beskedet lämnades av Valves Chet Faliszek under Eurogamer-mässan i England, skriver The Reticule. Initialt får proffsspelare och mässbesökare vara med i testningen och fler deltagare kommer tas med under hösten.

Counter-Strike: Global Offensive släpps i början av nästa år till pc, Mac, Xbox 360 och PS3. Det får en ny spelform, ska göra CS 1.6-folket nöjda och kan liras på PS3 med mus/tangentbord.

tur man har fått en beta kod från en kompis i england som var på eurogamer då :) 25/09 Men i steam står det ju hur många timmar man spelat... alla som har över ett visst antal borde få den skickad till sig automatisk. Hur många skulle man ha som gräns? 1000? Mer? 24/09 Bara det inte blir något cod i detta. 24/09 Hoppas innerligt att Valve kör samma affärsmodell som med Portal 2. Att man får PC versionen om man köper PS3 versionen var helt genialiskt. Då kan man sitta och lira det i co-op eller split-screen online (hoppas de kör in detta i GO) med en vän på PS3... 23/09 NICE ska lätt prova det jag hoppas att det inte kommer att vara sånt skit "köp spelet så får du en beta key" jag hoppas det blir en open beta för alla 23/09 @thaiming tur att dina argumtent höll >.> 23/09 Det dom kan göra är att låta folk skapa servrar som är "keyboard only" eller "controller only", där man helt enkelt inte kommer in om man har det ena eller det andra. I nuläget finns det ju hårdvarulösningar så som XIM3 som låter folk köra med tangentbo... 23/09 Är det orättvist om någon har ett macro tangentbord i ett RPG/RTS/MMO också eller? Spelar man FPS på konsoll får man väl skylla sig själv i vilket fall, FPS hör hemma på PC och inget annat. 23/09 Blir det inte orättvist om en del på PS3 kör med mus och andra med kontroll? :/ 23/09 håller med! är det någon som vet hur man kan anmäla sig till öppen beta när de nu kommer? borde starta en kö redan nu tycker ja :) 23/09
Skicka en rättelse