Blizzard meddelar att helvetet får vänta till nästa år.

#Blizzard har konsekvent tigit om när #Diablo 3 ska släppas och medan många har hoppats på en release innan nyåret kan vi idag bekräfta att det inte blir något helvetiskt äventyr förrän 2012. I ett inlägg från Mike Morhaime på spelets officiella blogg förklarar han att utvecklingsgruppen inte kände sig helt redo med spelet och att Blizzard aldrig tänker släppa några halvmesyrer. Som plåster på såren kommer det nu pågående betatestet att förlängas så att fler personer kommer att kunna testa spelet.

– Medan den här nyheten förmodligen inte överraskar någon så vet jag att många hoppades på att Diablo 3 skulle släppas i år. Det gjorde vi också. Men, i veckan samlade vi alla utvecklingsgrupper inblandade i spelet för att bestämma om spelet skulle vara färdigt innan slutet av december och den bittra slutsatsen var att det skulle det inte bli.

Tack till Seeder för detta #nyhetstips!
Håller helt med att dem måste kompensera det på något vis. Tyvärr plågas ju SC2 av fusk så diablo 3 lär inte komma undan heller? Beror ju iofs på vilken information clienten får osv. Personligen hade jag däremot inte tänkt köra diablo 3 single player i... 26/09 Mycket tråkigt att det ska behöva vara så här. Själv lutar det starkt åt ett köp för min del även om såna här försämringar irriterar mig ordentligt. Det rimmar illa att man ska behöva betala fullpris för DRM-infekterade spel. Särskilt när Blizzard ändå... 25/09 Hoppas det släpps innan jorden går under nästa år :( 25/09 det kommer finnas arena 2v2 tror också 3v3 och 5v5, även om spelet inte kommer balanseras främst efter detta. AH kommer ha 2 lägen. Antingen som i wow du använder in game valuta för att sälja och köpa prylar. Eller kan du välja att använda paypal och... 25/09 ZOMG! betakey gief plz! PLIXX PLOX 25/09 Dom tappar spelare till ett spel dom inte har månadskostnad på. Dom försöker ju lösa det med att "gama" pengar via avgifter på AH och så. Det är inte det "gamla goa Blizzard", som sätter spelaren först vi har kvar sen Activision blev inblandade. Girighe... 25/09 fattar inte hur den här hemska nyheten kan förekomma då betan ser ytterst buggfri ut och den ser helt fantastisk ut. kan väl inte häller vara att de designar om demon hunter eller? helt ofattbart 24/09 Någon som kan låna ut sitt account under helgen? Vore hur schysst som helst verkligen 24/09 D3 har florerat i speltidningar och liknande så många år nu att folk helt enkelt tröttnat.. det är blizzard i en liten ask... annonsera ut spelet när det knappt lämnat planerings stadiet och sen nöta år efter år.. hade D3 släppts för fem år sen hade det... 24/09 Känner mig inte alls taggad på diablo 3 längre. Var hur taggad som helst i vintras och under våren men sen kom det mer och mer löften de aldrig kunde hålla. Sen nu att de inte kommer släppa spelet detta året.... pfffffffffffffft. Det räcker med putsande... 24/09
Skicka en rättelse