Nyversionen av klassiska Goldeneye 007 är snart här. Det mesta är sig likt – förutom Bond.

Fjolårshösten bjöd som bekant på Wii-remaken #Goldeneye: 007, där #Eurocom hade tagit #Rares klassiska originalspel till Nintendo 64 och ändrat, pillat och moderniserat för den nya tidens gamers. Denna höst kommer #Goldeneye 007: Reloaded, en högupplöst version av Wii-spelet, som släpps till Xbox 360 och Playstation 3. En HD-konvertering av en nyversion, så att säga.

Dagens Bond-klipp bjuder på smygsekvenser ur bana nummer två, Facility. Är det bara jag som tycker det känns knas när det är Daniel Craigs nuna som figurerar istället för Pierce Brosnans?

[video=9822]

När FZ (well, jag, närmare bestämt) recenserade Wii-spelet gav vi det tre av fem. Vi klagade på den föråldrade grafiken... något som denna nyversion av nyversionen alltså bör råda bot på.

Gött med lite retarderad gamepad styrning blandat med härligt konsolgrafiklagg blandat med dåligt gameplay och korkad AI. Hela uppföljaren är bara korkad. Det va bra då...för att man inte hade något annat att välja på.... 25/09 Instämmer, det var grym känsla då, funkar inte idag. 24/09 Kan inte någon strypa Craig avskyr honom 24/09 Tycker det är grymt synd att dem inte bara kan kopiera källkoden från gamla goldeneye rakt av och bara piffa upp grafiken lite.... Daniel Craig? Nej, tack! 24/09 Detta var en Stealth Walkthrough Gameplay - så det var vad det skulle visa från spelet. Det kommer en Action Gameplay som det nämndes på slutet. Inte för att jag förstår varför man delar upp det så - men det rubriserades så. Man vill ju att alla typer... 24/09 Herregud, de har gjort ett billigt smygspel á la Splinter Cell av spelet :( Goldeneye till N64 var och är fortfarande en av de bästa spelen någonsin, men det var långt ifrån det som visades i filmen. Ridå. 24/09 Fel bond, fel företag, fel tanke bakom det. Tyvärr, originalet var och är ett av de bästa FPS till konsol, men som vanligt ska Activision förstöra allt de rör, göra en "CoD" av det. Nej tack, behåll era fake-bond och Wii portar... 24/09 Argh, hade vart som bäst till PC. =/ Men spelet ser mycket bättre ut än de tidigare filmlicens-spelen som gjorts. 24/09 Snyggt är det absolut men jo, det ser faktiskt dumt ut när en uppmärksamhetspockande navigatorpunkt måste upplysa en om att man ska krypa in i ventilationstrumman. "Bond always finds a way" - den vägen hade fler än Bond lyckats hitta... 23/09 Såg ju faktiskt riktigt lovande ut, stör mig inte på daniel craig. Han är en utmärkt bond. 23/09
Skicka en rättelse