Tripwire Entertainment putsar vidare på sin hårdkokta krigsupplevelse.

När vi recenserade #Red Orchestra 2 var det en inte helt felfri upplevelse men med tanke på att #Tripwire Interactive släppte uppdateringar till det första spelet så långt som tre år efter releasen var korrigeringar att vänta. En ny sådan finns nu i Steams system och korrigerar följande punkter.

  • Fixed a bug where all sound would sometimes cut out when the map changes

  • Various crash fixes for server and client

  • Client performance optimizations

  • Single Player Fix - fixed "double music" playing when loading the game from a checkpoint

  • Added the ability to enable webadmin through the commandline. This will allow you to override what is in the ini files, thus fixing up any issues with inis getting overwritten by updates. To enable webadmin via the commandline add EnableWebAdmin=True to the "?" separated commandline parameters. To set the webadmin port add WebAdminPort= to the "?" separated commandline parameters.

Nä, Danne är mitt In-game namn. 24/09 Helt suveränt spel, vapenkänslan är lika bra som i RO1. Sedan kommer det komma till ännu mer i och med att det är ett MOD-BART spel. Till skillnad från många nuförtiden, vilket är väldigt synd. RO2 äger fedt 24/09 Sant. Jag tror bestämt vi spelade med varandra häromdagen? Lirade iaf med en 'Hannu' kan ha varit vem som helst. Svensk server, körde Apartments -kartan. 24/09 När kommer dem att fixa Honor lvl bugen? Någon som vet? Jag vet bara att det är fett störande att gå från Honor lvl 12 till 21 och sedan från 31 till 80 och få både Assault och Commander som Hero classes och inte få se sina egna stats och få achivements... 24/09 Det börjar bli värt nu. Efter att ha fått det patchat och sen trixat lite med ini-filerna så har min snittfps gått från 15 till 40 och spelet kraschar inte längre. Det är fortfarande mycket finslip som behövs, men köp det för all del, det är klart spelb... 24/09 A.I n i spelet är lika korkade som ett Lemmings tåg, Så singleplayer delen kan man vara utan, Jag menar, varför gör dom AI så enormt korkade? lägg lite mera energi på dom & scripta upp dom ordentligt. Ge spelen mera tid att utvecklas, grafiken är kanon,... 24/09 Jag rek. att vänta tills de fixat fler buggar. Annars kan det bli lite neg upplevelse. Det har ju även utlovats fler stridsvagnar, pbv's och stridsvagnskartor. Intrycket är dock att RO2 är mer inriktat på infanteristrid vilket är rätt synd. På sikt skul... 24/09 De har ju smygpatchad var och varannan dag på steam. 24/09 Den är smått horig + vapen buggen...Men bara köra reconnect i consolen så löser de sig :P 24/09 Detta spel är askul,, är en rätt hård learning curve men bara man kommer förbi de första timmarna.. helvete viad man kan pwna på detta spel.. känslan i gunplay är awesome.. rekommenderar detta starkt.. är inget pris att betala för att så fett spel 24/09
Skicka en rättelse