Biowares massiva Star Wars-satsning släpps innan året är över. Må kraften vara med dig.

#Bioware och #Lucasarts meddelar att #Star Wars: The Old Republic släpps 22 december i Europa. Det släpps två dagar tidigare i Nordamerika, om du av någon anledning skulle huseras där under juletider och samtidigt ha tid för att nöta rymdrollspel.

- Detta är ett oerhört ögonblick för alla på BioWare samt våra partners på LucasArts som har dedikerat sina liv till att skapa det här extraordinära spel. Vi uppskattar tålamodet från alla miljontals fans som väntat på spelets släpp, sa Ray Muzyka när släppdatumet imorse först röjdes på Eurogamer Expo 2011 i London.

När du köper spelet ingår 30 dagars speltid, och om du därefter vill ha mer ligger kostnaderna som följer:

- En månad - 12,99 euro (ca 122 kronor)
- Tre månader - 35,97 euro (ca 337 kronor)
- Sex månader - 65,94 euro (ca 617 kronor)

Om du förbokat spelet bör du skriva in din Early Access-kod på officiella sajten, ja, för att få tillgång till spelet lite tidigare helt enkelt.

Årets magnifika E3-trailer - Return
[video=8130]

Blir Firefall (http://www.firefallthegame.com/home) för mig istället. Det är gratis och ser "snyggare" ut imo. Gillar inte när de försöker få något att se realistiskt ut och bara lyckas halvdant. Då får det hellre se tecknat ut och se ut som ett spel... 26/09 Ärligt talat så skulle jag hellre sett ett "World of Star Wars".. Nu har jag inte spelat WoW på... jävligt länge, men Blizzard kan iaf ge lite känsla till spel. Det jag har sett i gameplay från TOR känns jävligt fattigt.. Visst fan hade man velat se för... 25/09 Jag väntar tills det blir Free to Play 25/09 given flopp.. det står EA på kartongen.. servers kommer slås av inom ett år 25/09 Det här är inte Tekken eller Mortal Kombat. Tror att Bioware vill lite mer än vad man kan med dagens förutsättningar (och har lovat lite för mycket med detta MMO genom utvecklingsåren). Tror detta blir ett helt ok MMO, där storyn och världen blir främst... 25/09 Synd att man hann bli så hypad innan man hann se något gameplay, för det verkar så otroligt tråkigt. Både PvE och PvP ser sjukt ointressant ut. Sen är det så jävla stelt. Ljussabeldueller som ska vara snabba och jävligt awesome! Här ser det bara tråkigt... 25/09 Gällande allt skit snack om att det är "kopierat från wow etc". MMO genren ser ut såhär. Vanligaste är WoW, RIFT, WAR och you name it. Precis som många skjutspel är lika t ex COD och annat när man högerklickar för ADS och andra skjutspel när man inte... 25/09 Lagom till julen, haha nice 25/09 Lär bli försenat. 25/09 Hade hoppats på att det skulle vara en billigare prenumeration än andra mmos. Men aja, var nog aldrig intresserad ändå ärligt talat 25/09
Skicka en rättelse