En liten teaser inför den stundande reklamkampanjen har äntrat vårt arkiv. Det är Jay-Z som sjunger om sina många problem, där hans högt aktade förmodat kvinnliga livspartner inte räknas som ett av dem.

Släppet av #Battlefield 3 drar bara närmre och närmre. Betan drar igång om bara några dagar, och förväntningarna på liret är i många fall skyhöga. Inte helt oväntat tänker #EA ta sig an konsumentklumpar i högre grad än tidigare, och en tv-reklam kommer inom kort börja florera på allsköns nätverk. En teaser på denna reklamsnutt har äntrat vårt arkiv där olika scener med folk som skjuter och har sig varvas med tonerna från Jay-Z som sjunger om nästan hundra olika problem.

[video=9825]

Jag blir ju inte direkt imponerad av denna videon. men... men... spelet blir nog bra iaf 26/09 Äckligt dåligt låtval. Cod fick till det bättre (stones). 26/09 Håller med dig helt. Jag tror denna låten är rätt passande i USA, då det som sagt är sådan musik som spelas mest. Bara för att ni inte gillar den sortens musik betyder det inte att den är opassande. 26/09 Jag tycker Big Fish - Människopyramiden passar, frågan är om det hade vart bättre än att knyta till sig en av musikvärldens största stjärnor? 26/09 Men de handlar ju för sjuttsingen om att låten inte passar till trailern! Bara för att X artist och genre är jätte populär så behöver de ju inte betyda att de passar till denna trailer... T.ex. Linkin Park - Wretches and Kings hade passat mycket bättre. 26/09 Måste säga igen, för folk verkar ju inte se längre än sin egna skivsamling (eller spotify-/groovesharklista). För det första så lär MTV-hiphop vara bland de allra mest spelade genrerna inom den amerikanska armén. Så vad är problemet egentligen? För det... 26/09 Meningslöst klipp, ser väldigt bling bling amerikaniserat ut, både låtvalet och klippningen. 26/09 Men fy fan va gräsligt! Skulle inte detta vara "PC first" spel? Inte inriktat till xbox spelande 13åriga snorungar som tycker det är coolt med bitches N hoes!? Grymt antiklimax då trailern för Bad Company 2 var helt ubergrym med Queens of the Stone Age... 26/09 syns att ganska många här aldrig varit i lumpen eller på ett slagfält lol, sådan här musik är jävla politiska, just därför man använder sådan typ av musik inom just "krigs genren". Tycker att denna musik passar utmärkt, sluta bitcha o ät snickers iställ... 26/09 Tur att man inte hade ljud på jobb datorn, så slapp man höra skiten. :P 26/09
Skicka en rättelse