Med blytunga namn som Elder Scrolls-veteranen Ken Rolston, fantasy-författaren R. A. Salvatore och Spawn-tecknaren Todd McFarlane ombord kan detta bli något alldeles extra.

FZ myntade i vår förhandstitt begreppet "dream team" om den uppsättning storheter som ligger bakom kommande rollspelsäventyret #Kingdoms of Amalur: Reckoning. Med personer som Elder Scrolls-veteranen Ken Rolston (ofta ansedd som de öppna rollspelens fader), hyllade fantasy-författaren R. A. Salvatore (över 15 miljoner sålda böcker bara i USA) och serietecknaren Todd McFarlane (mannen bakom Spawn, har också jobbat med Hulken, Spindelmannen och Batman) i spetsen är det svårt att inte ha höga förhoppningar. Och skriva långa, omständiga meningar.

I alla fall.

Nedan ser du det senaste filmklippet. Ser du några uppenbara grejer som hintar om att de tre herrarna är inblandade i produktionen?

[video=9829]

Kingdoms of Amalur: Reckoning släpps den nionde februari nästa år till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Det ser ut som The Sims: Medieval jämfört med Skyrim eller The Witcher. Totalt skräp. 28/09 Jo, mycket gnällande så fort det är lite tecknat i stil. Jag tycker inte det är likt Fable heller. Spelet verkar helt underbart. Det är ett open world RPG med en detaljerad och intressant värld, massivt med loot och gear, samt ett stridssystem som taget... 27/09 Gnällspikar ! Själv ser jag potential i detta spel. Visst är mycket av det redan gjort och det låter som en del andra spel jag spelat men tror fortfarande att det kan bli fantastiskt om dom får till det. Mycket som kan gå fel. 27/09 Förvirrande... Det var ju uppenbarligen en trailer för Fable 2, men det släpptes ju för flera år sedan? 27/09 Det enda som var bra i den trailern var ju Claudia Black... 27/09 Jag gillar art stylen! Ser framemot detta spel. Allting måste inte försöka se realistiskt ut. :) 27/09 Som somtliga nämnt så ser jag väldigt många liknelser till Fable & Albion vilket inte stör mig allt för mycket, för mig så får det faktiskt gärna göra det. Fable: TLC tyckte jag levererade och det här tycker jag faktiskt ser lovande ut. Kommer hålla utk... 27/09 Tycker själva spelbarheten ser relativt bra ut. Sedan att FZ påstår att de myntat begreppet "Dream team" får väl anses som samma storhetsvansinne som då Al Gore påstod att han uppfunnit Internet. 27/09 Jag trodde ju att artstylen skulle kännas McFarlane men det gör den då rakt inte :/ 26/09 Lite för mycket glitter och hack'n'slash-känsla för min del i den där trailern. Time will tell om trailern är talande för spelet. 26/09
Skicka en rättelse