Lightsaber-striderna utlovas vara lika välkoreograferade som i filmerna.

Över sex minuters slagsmål-footage från #Biowares hett efterlängtade #Star Wars: The Old Republic har nu strålats ner i FZ-arkivet (sorry, var det Star Trek?). Du ser filmen nedan.

Utvecklarna säger att lightsaber-fajterna ska vara lika välkoreograferade som i filmerna – håller du med? Undertecknad tycker det ser en smula stelt ut, men det kanske bara är jag som är bitter igen.

[video=9845]

Star Wars: The Old Republic fick som bekant ett efterlängtat släppdatum nyligen. Den 22 december bär det av till en galax långt, långt borta. Men bara om du vill, såklart. Det finns inget tvång inom jediismen, som Kraften så vist förkunnar.

Uppdatering
Inte helt dagsfärsk film, vi ber om ursäkt för missförståndet.

I stand corrected... Någon som minns/kan länka en nyare film med bättre fps som också visar combat? 28/09 Tyckte väl att jag kände igen filmen ^^ FZ will always have a big place in my heart :D Misstag händer lätt, bara o se förbi dem och fortsätta med livet (Så länge de inte är för stora dock..). 28/09 Du får gärna komma med feedback kring exakt vad vi behöver skärpa oss kring. Nog för att det var en blunder att vi råkade lägga upp en gammal Republic-rulle, men den typen av misstag händer som tur är extremt, extremt sällan. 27/09 Tack Sebastian, men ni måste faktiskt ta och skärpa er överlag. I alla fall om ni vill anses vara en någorlunda professionell och seriös sajt. SE 27/09 Lugna ner er, för jistanes! Det har helt uppenbart blivit något knas med filmuppladdningarna. Det är inte jag som ansvarar för vilka trailers som läggs upp på sajten, utan jag går helt enkelt efter vilket material som ska vara dagsfärskt just för dagen.... 27/09 QFT Skärpning FZ! SE 27/09 Visserligen håller man med ovanstående talare men FZ kommer man inte till för nyheternas skull, de läggs upp en vecka i förväg på andra ställen! =] FZ kommer man till för att mysa lite... 27/09 Ber om ursäkt på förhand för mina versaler, men... Denna film är ETT OCH ETT HALVT ÅR GAMMAL (släpptes officiellt den 23/4 2010): http://www.swtor.com/media/trailers/video-documentary-4 Sebastian Lind (FZ) kanske kan förklara varför han behagat lägga... 27/09 Kul att ni sitter och sågar gameplay som är över ett år gammalt, FZ NI BORDE KOLLA UPP ERA FACTA INNAN NI LÄGGER UPP SÅNT HÄR!!1 27/09 AH! Förstod precis varför alla jädrans combat-scener ser så himla stela ut men ändå känns så himla underbart när man spelar: Problemet verkar vara i att de flesta filmer jag nu har analyserat visar på en låg ingame-FPS vilket får alla animationerna att... 27/09
Skicka en rättelse