#EA och Virgin Gaming tillkännager #Battlefield 3 Worldwide Conquest Tournament, där spelare världen över tidigt nästa år kommer tävla om en prispott på 1,6 miljoner amerikanska dollar, vilket närmar sig 11 miljoner svenska riksdaler. Pressmeddelandet samt tävlingssajten gör gällande att det är Xbox 360- och Playstation 3-spelarna som kan ta del av den "största konsolpotten någonsin".

– Vi letar alltid efter nya sätt att höja ribban för våra medlemmar, att ge dem nya genuint episka gamingupplevelser de inte finner någon annanstans och Battlefield 3 lyckas verkligen med det. Det här samarbetet med EA och DICE är precis den sorts relation som behövs för att leverera på de punkterna, och vi skulle inte kunna vara mer exalterade över att arbeta med dem och hålla i den grymmaste kompetitiva gaminghändelsen jag någonsin sett, säger Zachary Zeldin på Virgin Gaming.

– Battlefield-serien har alltid varit en väldigt social upplevelse med sitt bästa-i-klassen flerspelar-gameplay och vi är ärade och stolta över att ha så passionerade och lojala fans. Vi vill ge dem den bästa Battlefield-upplevelsen vi någonsin skapat med Battlefield 3. Den här världsomvälvande turneringen med Virgin Gaming är ett jättebra sätt att fira det nya gameplayet och samtidigt belöna våra fans, säger Karl Magnus Troedsson på DICE.

Mer specifika detaljer kring vad tävlingen kommer innefatta är oklar, men medan du väntar på mer information bör du spela Battlefield 3 med oss på FZ. Betan drog ju nämligen igång igår.

Du har säkert 99 problem, men i det här fallet är din partner inte ett av dem.
[video=9839]