Inom kort uppdateras #The Witcher 2: Assassins of Kings till version 2.0 och igår publicerade vi en maffig lista på ändringarna. Om du väntar på att spelet ska släppas till Xbox 360 har vi dessvärre lite dåliga nyheter gällande samma uppdateringsmöjligheter till konsolvarianten.

– All DLC till PC-versionen är och kommer förbli GRATIS. Det är inte troligt att det blir likadant med Xbox-versionen, på grund av vissa policies som Microsoft har vilka måste följas. Men till PC, så fort du köper vårt spel så behöver du inte oroa dig för några extra kostnader – vi kommer ge ut alla uppdateringar, vilket inkluderar de som innehåller nytt innehåll, gratis. Jag tänker mig att det är resonabelt att när du köper vår produkt så kan du förvänta dig att vi tar hand om det för din skull en rätt så lång tid efter dess släpp, även om det kanske inte sker lika intensivt allt eftersom, säger Adam Badowski på CD Projekt.

Det är däremot inte omöjligt att det kommer material som skulle kunna kosta en extra slant, men då ska det vara i större expansionsskala än tidigare.

– Om nu något DLC skulle kosta något är det rimligt att anta att det skulle vara något mer av en klassisk expansion i stil med, typ, Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast. Men det här är bara en rent teoretisk diskussion för stunden, eftersom vi varken har bekräftat eller planerat några officiella expansioner.

Vad skulle du kunna tänka dig vore värt att betala lite extra för? Xbox 360-varianten av liret släpps nästa år.