Rise of Isengard-tillägget låter dig uppleva händelserna kring The Two Towers.

I går släpptes ett nytt expansionspaket till #The Lord of the Rings Online. Detta tredje tillägg går under namnet #Rise of Isengard och förflyttar storyn i #Turbines MMO-trotjänare till händelserna kring The Two Towers. Utöver det tillkommer tre regioner (Dunland, Gap of Rohan och Isengard), 24-mannaraider, omarbetade klasser, höjt level-tak till 75, med mera.

The Lord of the Rings Online: Rise of Isengard säljs online i tre versioner, där den billigaste går loss på 30 dollar. Besök spelets hemsida för mer information, och kolla även in lanseringstrailern nedan.

[video=9852]

Har lvlat upp min character nu till 75, tyckte att hela expansionen var väldigt bekväm att questa i, man får lära sig mycket om alla klaner i dunland samt mycket mera när man närmar sig Isengard ;) får 4/5 i betyg av mig. 30/09 Titta gärna in hos oss på http://friskyttarna.eu/ om ni är sugna på att pröva på detta spel. Vi är ett prestiglöst och trevligt kinship med god stämning. Vi har även sektioner för Rift och kommande Guild Wars 2. 29/09 Skogen där Tom Bombadil bor var riktigt mysig kommer jag ihåg men läskig eftersom det var lätt att gå vilse. Spelet var roligt i början men vid lvl 30-40 så tyckte jag att allt handlade om att döda 40 vargar och få en titel. 29/09 Har hunnit med 5lvls nu, gillar det starkt! Dom har verkligen satt arbete på atmosfären o landskapen! Hoppas endgame håller samma kvalité 28/09 Har bara levelat drygt 2 levels i det nya området, men allt är välgjort såhär långt. Speciellt den centrala biten med "huvudstaden" där man får känslan av att det skulle kunna se ut som om den fanns på riktigt. Finns t.o.m. barn med vilket man inte ser... 28/09 Ser riktigt bra ut, man blir bra sugen på att börja spela igen. Men det blir nog The Secret World för min del, Battlefield 3 fram tills dess =) 28/09 Kanske om 10 år så släpper dom äntligen Minas Tirith :P 28/09 Kör för fullt just nu, lite jobbigt att bf betan krockar imorgon. 28/09 Hahaha, det är inte lätt alla gånger! :up: 28/09 En persisk prins ställde till oreda bland hjärncellerna. 28/09
Skicka en rättelse