Infinity Ward dedikerar flera team med enda arbetsuppgift att hålla koll så inte fuskepidemin från Modern Warfare 2 återupprepas.

Det kommer bli betydligt mindre problem med fuskare i pc-versionen av #Call of Duty: Modern Warfare 3 jämfört med föregångaren, lovar #Infinity Ward. Förutom att utvecklarna ska ha hela team med enda arbetsuppgift att övervaka spelarna, så har också flera ytterligare åtgärder vidtagits för att få till en så rättvis spelupplevelse som möjligt.

– Jag kan inte gå in på detaljer. Men rent generellt är det så mycket mer vi stängt ner och gjort mindre åtkomligt än förut. Det handlar också om vår förmåga att agera när saker och ting är fel, så vi har jobbat mycket på vår förmåga att uppdatera spelet snabbare och mer effektivt än vi kunnat tidigare, säger Infinity Ward-anställde Robert Bowling.

– Mycket kan göras och utvärderas genom [kommande onlinetjänsten] Elite. Sen har vi verktyg för att rapportera spelarsaker i spelet som spelarna kan använda, och vi kommer ha hela team som överser och vidtar åtgärder baserat på dessa [spelarrapporter]. Mycket av det där, överseende-grejerna, mycket av det introducerades i Black Ops. Men med Elite som släpps tillsammans med Modern Warfare 3 tar vi det till något större och har hela teams dedikerade enbart till det [att bekämpa fusk].

Call of Duty: Modern Warfare 3 släpps den åttonde november till pc, Xbox 360, Playstation 3 och Wii.

nja, vi fick ju faktiskt tillbaka den i BO om det nu räknas :> 30/09 Console försvann efter WaW 30/09 Haha, det här tror jag när jag ser det. De fick en chans, de sköt den i sank. Cod kan blåsa min röv. 30/09 Dock fungerar aldrig denna saken med ett team som kollar. 29/09 Finns det inga servrar där inget är låst så är det uppenbarligen så att det inte finns tillräckligt med intresserade spelare för en sådan server, ananrs skulle ju någon sätta upp en... t.ex. du... 29/09 Vad är det för bild ni använder på förstasidan? Hittar den inte i galleriet. 29/09 Om det inte finns några andra servrar, ska jag spela på någon låtsas server då kanske? Ni får gärna dela med er av dom servrarna där inget är låst... Activision borde ha både dedikerade servrar och egna där personer som jag kan joina utan att bli kickad... 29/09 Så längde det inte blir som i MW2 är jag nöjd. "Vi släpper en till patch sen låter vi spelet självdö" - de lämnade spelet i ett ofärdigt skick där hederliga spelare fortfarande måste stå ut med fuskare och obalans i form av granatkastartillsatser som... 29/09 exakt håller med. Bara för det är så på nån server betyder det inte att det är så på alla andra med. Är ju bara att joina och se deras server regler och är det regler som inte passar dig gå in på en annan så gör jag 29/09 Eller så kan activision göra så att man kan välja om man ska spela dedikerat eller inte...Skulle nog vara bäst för alla parter. Jag vill gärna köra med min dator som jag har köpt för ungefär 15000 och inte behöva köpa en konsoll för 3000-4000 bara just... 29/09
Skicka en rättelse