Spec 2.0-uppdateringen släpps i oktober – nytt DLC följer därpå, avslöjar Gran Turismo-hjälten Kazunori Yamauchi.

Spec 2.0-uppdateringen av Playstation 3-exklusiva bilspelet #Gran Turismo 5 kommer med nya features och nytt material. Nu har tillägget fått ett släppfönster – någon gång i "tredje veckan av oktober", enligt Gran Turismo-pappa Kazunori Yamauchi.

Mer DLC följer därpå, men det är ännu oklart vad vi kan vänta oss för något.

– GT-fans, tack för att ni väntar... GT5 Spec 2.0-uppdateringen kommer i den tredje veckan i oktober, med DLC som följer veckan därpå, tvittrade "Kaz".

Kommer de här uppdateringarna för sent, eller nöter du fortfarande varvtider i Gran Turismo 5?

kommer det vara fler premium bilar nu i och med den nya patchen då eller? eller bara massa bug fix? 29/09 Lite fler banor hade inte varit fel, att nöta die Grüne Hölle börjar bli lite tråkigt nu. :) Självklart så hade nya premiumbilar inte varit så dumt (Lamborghini Aventador någon? :)) 29/09 För lite för sent.... Hade de dlc:at i takt med forza så kanske de fått behålla den del av userbasen som är för fattig för att skaffa en 360. Men på plussidan , ÄNTLIGEN är GT5 ur BETA!!! 29/09 DLC= Downloadable Content, dvs nedladdningsbart innehåll till spelet. 29/09 Vad är DLC? Hoppas på fler bilar iaf.. 29/09 Jag vill se headtracking på fler ställen i spelet. och så vill jag ha riktiga rallyevents som faktiskt känns rally. och så vill jag kunna köpa alla bilar hela tiden. 29/09 Har inte ens brytt mig om att skaffa mig en PS3:a ännu... och lär väl inte hända heller då GT5 blev en sådan besvikelse. Blir jag sugen så får jag ta fram PS2:an från förrådet och spela GT4. :) 28/09 Ser verkligen fram emot nytt innehåll i GT5. Men det jag verkligen hoppas på är mer realistiska tävlingar och evenemang. Börjar vara less på det "challengemode" som kallas GTLife. För det är inget annat än en rad utmaningar som klaras av en efter en. 28/09 Du kan alltid kolla in på http://www.gtplanet.net/ då och då, för om det läcks något DLC't eller updaten så finns det på deras nyhetssida snarast Iaf. Jag vill se Spa i DLC't! 28/09 Det finns ingen sida med lite info om vad "Spec 2" och DLC't kommer att innehålla? Även inofficiellt skvaller är intressant då jag älskar spelet men tröttnat fullständigt på innehållet. 28/09
Skicka en rättelse