Analytiker tror att Blizzard behöver kompensera för Diablo 3-förseningen.

Om några veckor startar årets #Blizzard-fest men analytikern Billy Pidgeon på M" Research menar att företaget, med tanke på #Diablo 3:s "försening" inte har så mycket att komma med. Enligt deras slutsatser är det därför högst troligt de kommer att avslöja vad deras nya onlinerollspel #Titan är för något.

Det är inte bara det senarelagda släppet av Diablo 3 som ingår i kalkylerna utan också att #Star Wars: The Old Republic nu har fått ett releasedatum. Blizzard behöver ett trumkort, annars återstår bara redan kända #Starcraft 2: Heart of the Swarm och eventuellt ett avtäckande av nästa #World of Warcraft-expansion. Fast med den stora avslutande innehållsuppdateringen till Cataclysm på ingående innan årets slut är det mindre troligt.

Spelet har enligt uppgifter från Blizzard själva varit spelbart sedan i mars i år och enligt en läckt relaseplan över företagets produkter är målet att släppa det 2013.

Sant. The Sims 1-3 är definitivt bättre spel än t.ex WoW med dess expansioner. Men det finns så mycket annat som påverkar folk till att köpa ett spel än om det är bra eller ej. En bra PR-kampanj, grupptryck från kompisar (åh gud, varför köpte jag Brink?... 01/10 The Sims är ju inte ett dåligt spel i grunden, sedan att alla "expansioner" och nya versioner av spelet inte gör mycket mer än att lägger till lite små prylar och uppgraderar grafiken är en annan sak. Men om man inte spelat Sims eller Sims 2 så är 3:an... 01/10 01/10 .... sedan när är antalet spelare en bra indikation på hur bra ett spel egentligen är? Eller tycker du kanske att MW2 är den bästa shootern ever, eller att The Sims är det bästa PC-spelet någonsin eftersom det har mest sålda kopior? 01/10 World of warcraft 12.000.000+ spelare *host*host* 30/09 Oj. Roligt att man blir quotad överallt i denna tråden! Jag visste inte att det skulle bli en sån shitstorm av att man kritiserade Blizzard. Jovisst, de har gjort många riktigt bra spel, men de flesta ligger en bra bit bak i tiden. Starcraft, Diablo 1,... 30/09 Jo, så är det förvisso. Jag tror inte heller, tyvärr, att Blizzard kommer att kunna hålla det vid liv så pass länge. Men jag hoppas på det. Vore inte helt fel med 15 expansioner till! 30/09 Ligger inte Everquest på sin 18:e expansion eller något. Tror knappast att Blizzard kommer att kunna hålla wow vid liv så länge (eller lägga så mycket tid på de efter Titan) med tanken på release tiden för varje expansion till wow jämfört med Everquest.... 30/09 Nu är det ju ändå så att Wii Sports inte är det mest sålda spelet till Wii för att för att det är super bra, utan för att det kom med varje Wii som sålts och var lite som ett stort demo av Wii'ets motion kontroller skulle kunna komma att erbjuda. Blizza... 30/09 Verkligen. Och även flera av deras släpp är bland de bästa spelen genom tiderna. OnT: tror inte att 'Titan' announce'as redan. Hoppas inte det tar kål Wow när det väll kommer heller. Vill se den serien utvecklas och få minst lika många expansioner som... 29/09
Skicka en rättelse