Den första filmen från Starbreeze Studios inkarnation av 90-talsklassikern bjuder på action, story och en remix av origalmusiken.

Ikväll lyfter embargot för den första riktiga informationen om #Syndicate men #Starbreeze Studios tjuvstartar genom att släppa en över två minuter lång premiärtrailer. Få en glimt av actionsekvenserna, hackingen, storyn och en remix av originalmusiken av musikern Skrillex. Klockan 18:00 publiceras vår artikel om spelet och studion bakom det.

[video=9872]

Vet inte vad som hände med alla inlägg som var här innan men jag får väl kopiera in det jag skrev då, bara för att :P "Fy faaaaaaaaan va ledsen jag blir... Först Fallout, nu detta Kan spelföretagen snälla sluta våldta älskade spel/spelserier för egen... 30/09 Och jag menar att så inte är fallet. Andra världskriget har redan hänt, vi vet redan massor av fakta kring kriget. Klart vi får spel med samma saker i. Cyberpunk finns inte på riktigt, det är inte en händelse eller platts. Alltså kan vi göra nästan vad... 30/09 Vad jag försökte framhäva är att om man gör ett cyberpunk lir så kommer man ofelbart fram till saker som kommer vara väldigt likadana precis som i spel som handlar om 2a världskriget. För min egen del har jag absolut inget mot ytterligare ett coolt cybe... 30/09 Vad fan är det för logik? :P Cyberpunk kan tolkas på massa olika sätt. Och varken Deus Ex eller Syndicate tycks ha tagit mycket inspiration från sina föregångare när det kommer till design. Däremot är dom sjukt lika varandra. Jag säger inte att det hand... 30/09 Minns knappt orginalet men det var kul och att de då återupplivar en gammal klassiker har jag inget emot. Ser bra ut i trailern så jag ser fram emot ytterligare ett cyberpunk spel , att klaga på att det är för likt Deus Ex är som att klaga på 2a världsk... 30/09 Ehm.. jag tror inte riktigt du uttryckte dig så bra. Just nu är det dessutom du som whinar, om att andra whinar. Ingen tvingar dig att läsa vad andra tycker. 29/09 Låten går att få tag på på deras Facebook-sida, men man måste gilla sidan först. 29/09 Cool trailer och spelet ser riktigt skönt ut, MEN det är f-n inte Syndicate. 29/09 Nice musik val och blev hyfsat imponerad av trailern :P Såg jävligt nice ut att glida lite, skjuta med pistolen och köra lite takedowns. Ser fram emot ett demo till Ps3 om de släpper något. 29/09 Angående likheterna med DX:HR: Tjejen vid slutet (när box-arten visas) är helt sjukt lik Fedorova från Human Revolution! :D Rustningen, frisyren, de två maskinpistolerna.. Good god... 29/09
Skicka en rättelse