10 konkreta sätt att öka livslängden i den busfärska betan.

#Battlefield 3-betan är släppt och när du fått hem den och kommit in på en server (kan vara stökigt, hård belastning råder) återstår egentligen bara en liten detalj – att överleva. #Dice har den stora vänligheten att leverera två handfull överlevnadstips som förhoppningsvis gör besöket på betabanan Operation Metro till en något mer långlivad historia. Så innan du ger dig ut på slagfältet, plugga in följande:

Dices 10 tips på hur du spelar Operation Metro

  1. Stick to your team mates, and remember to spawn on them to stay close to the fight.

  2. Use your kit specific abilities to help your team mates. Assault can hand out med kits, Engineers can repair vehicles, and Support can hand out ammo.

  3. Make sure, when you have armed an M-COM station, that you defend it to make sure it is destroyed.

  4. The bombed-out tunnel section in Operation Métro is an excellent place to use a flashlight as one of your weapon attachments. Use it to light the tunnels up – and to blind your enemies.

  5. Attach bipods to your weapon and deploy it automatically by pushing up against cover or going prone and zooming in – this gives you a huge increase in accuracy and stability.

  6. Use suppressive shooting (fire close to enemies behind cover) to negatively effect the enemy’s fighting capabilities.

  7. Watch out for falling debris as this can hurt you. But you can also hurt your enemies by taking out buildings with the Engineer’s RPG.

  8. Shotguns are excellent for CQC (Close Quarters Combat) in the tighter tunnels sections.

  9. Fire automatic weapons in short bursts for accuracy, or switch to single fire mode if applicable.

  10. To grab your enemy’s dog tag as a souvenir, do a stealth knife kill from behind

FZ-redaktionen önskar att Dice hade släppt tipsen lite tidigare. Som synes hade de kommit till nytta...

[video=9861]

Vissa Rush-banor får väl fordon, och i Alphan fanns det fordon på första delen av Metro-banan i alla fall. (En lätt APC). Att får kål på campers, tja... Det är väl en del av spelet (så länge campern i fråga inte glitchar eller fuskar dvs). Ibland finns... 03/10 Jag vet att det funnits redan innan, men att släppa en beta med det läget först är fortfarande ett stört sätt att marknadsföra enligt mig. Och jag tror väl inte dom "härmar" CoD egentligen, men battlefield för mig har alltid varit ett helt annat sorts... 03/10 Bara jag som tycker att det inte är så fruktansvärt mycket buggar? 02/10 En jävla bra marknadsföring att släppa en månads gammal build för att sedan upptäcka att folk inte gillar spelet pga dessa oacceptabla buggar etc. Ärligt talat tycker jag att de flesta buggarna vi fått uppleva under betan är oacceptabla för att få spele... 02/10 Synd att det körs så jävla fult.. Alltså, jag gillar spelet, men.. Det baserapas som faaaan, klart, det är ju lätt att göra det nu.. Undrar om det kommer någon slags gräns för Uncaps.. Det är alldeles för många som fulspelar/glitchar. Där kan jag tycka... 01/10 Men det finns väll ändå inga fordon i betan då det är rush? Btw så hatar jag hur dice och ea har lovat att få bort alla jäkla noobs till campers men dom har misslyckats med det totalt enligt mig. Satt en jäkel i 3 minuter på samma ställa och drog ner... 30/09 Det var tammefan det bästa jag läst här på länge. Det glädjer mig att det finns såna som du kvar här på fz! Som kan ha lite perspektiv på saker och ting. 30/09 Kan ju påpekas att dom buggarna du ser nu troligtvis redan är fixade, betan är till för att testa back end delen av spelet, alltså serversidan. DICE har själva sagt att klienten som man spelar på är ett par veckor kanske t.om. någon månad gammal, och... 30/09 Kan ju påpekas att dom buggarna du ser nu troligtvis redan är fixade, betan är till för att testa back end delen av spelet, alltså serversidan. DICE har själva sagt att klienten som man spelar på är ett par veckor kanske t.om. någon månad gammal, och... 30/09 well, hela upplägget i Rush verkar ju vara att likna cod, eller cs utan gisslan eller de banor. okej att det bara är en beta, men att öppna dörrarna för betan på ett spel som VUNNIT PÅ att ha FORDON med en bana helt utan det. förstår inte vad dom tänker... 30/09
Skicka en rättelse