Istället för att vara nöjd med vad som blivit bra ser Battlefield 3-producenten Patrick Bach bara saker som kan finslipas ytterligare.

#Gran Turismo-skaparen Kazunori Yamauchis närmast sjukliga perfektionism känner väl de flesta redan till, men frågan är om kanske inte #Battlefield 3:s exekutive producent Patrick Bach är snäppet värre. I en Wall Street Journal-intervju säger han att han skäms så mycket över de spel han gjort att han vägrar starta dem.

– Jag vet inte varför, men jag skäms alltid över de spel jag varit involverad i att göra. Jag kan inte ens få mig att starta Battlefield: Bad Company 2, vårt senaste spel, eftersom jag skäms så mycket. Jag vet att det är en bra produkt men jag kan ändå bara se de saker vi kunde ha gjort bättre, förklarar Patrick Bach.

Gäller samma sak även för höstens storspel Battlefield 3?

– Just nu är vi [bara] veckor från att bli klara. Det enda du ser när du är så nära slutet är mer möjligheter. När du byggt upp ett spel under en så lång tid så blir du uttråkad av sakerna du tyckte så mycket om förut, så du får lust att ändra dem bara för sakens skull. Du håller med alla om att den repliken denna killen sa, ljudet från det där vapnet, var perfekt – men plötsligt vill du ändra på det för du blivit trött på det eftersom du redan sett det så många gånger. Men bara för att du blir trött på det betyder det inte att det är dåligt, säger Patrick Bach.

Battlefield 3 är som bekant i beta just nu, om någon kunnat undgå detta. Spelet släpps den 28 oktober till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Jo det vet jag nu, har råkat ut för det flera gånger. Både själv och att andra hamnat under och dödat mig. Dock visste jag inte det när jag skrev förra inlägget. 04/10 du dör inte under kartan. "hålen" är bara så djupa att man ser under kartan och ingen annan ser dig. du kan då skjuta på folk från undersidan. 04/10 Installera spelet på Pc och testa själv sopa. Jag har inga som helst problem med HitReg när jag spelar och jag är level 20+ vissa har väl säkert problem med det men dice löser nog deras problem inom en snar framtid.. BF3 kan inte vara en MW3 kopia för... 03/10 BF3 beta suger hårt. en ren MW3 kopia. att de ens kan släppa skiten är förvånansvärt. Hitreg http://www.youtube.com/watch?v=YGaP5wTYLtQ suger. 03/10 Menar mer att det är väldigt mycket dom ska fixa, och om dom hinner vet vi ju inte. Tråkigt ifall dom inte gör ;) 02/10 <3 Jag vill ha en tummen upp funktion på Fz.se. Då hade du fått en nu. 02/10 Väldigt buggigt indeed men fortfarande awesome. Förstår honom lite själv man ju själv när man gör grejer allt möjligt från att skriva en låt till att göra nåt simpelt i photoshop (nu är dehär i mycket större skala och på en MYCKET högre nivå men ändå).... 02/10 Jag har också 64-bitars OS, samt 16GB ram (vilket inte har någonsomhelst inverkan) :) Har försökt felsöka då jag spelade mycket BC2 med samma problem, men inte hittat någon lösning 02/10 asså, sedan igår så har det börjat glitcha nåt så in i vid första etappen... man liksom sjunker ner o dör :P 01/10 Har lirat en del och kan komma med lite synpunkter: *ogillar att det inte är toggle crouch (kanske går att ändra men missade det isf) samma med iron sight, vill ha toggle och inte push n hold *First person view i deathanimation. Alltså när man dör får... 01/10
Skicka en rättelse