Vilket betyg ger du betatestet av Battlefield 3 och Battlelog efter helgens pangande?

Vid det här laget har du säkert spenderat så mycket tid i #Battlefield 3-betatestet att såväl kosthållning, personlig hygien och friskluftsintag sjunkit under normala (och socialt acceptabla) nivåer. Då borde du också vara redo att gradera din upplevelse.

Egentligen ska man ju inte betygsätta kod avsedd för buggjakt, men vi gissar att det finns åsikter du vill lufta. Vi är också nyfikna på vad du tycker om Battlelog, den webbläsarbaserade serverbläddraren som i alla fall inledningsvis hade problem. Motivera gärna dina åsikter med en kommentar i diskussionstråden.

Efter mycket om och men har jag till slut spelat betan i några timmar. 1/1. Banan i betan och den game mode som spelas är HEMSK. Otroligt tråkigt. Folk ligger och fiser i buskar/hörn, överallt. Det känns som Medal of Honor men med prone och lite finare... 07/10 Japp. PS3 only! :) 06/10 har du testat det på konsol? 06/10 Jag har fantastiskt kul i betan, men några märkliga beslut stör mig: - Jag får inte ändra inställningar eller loadouts när jag vill, jag får inte ens AVSLUTA spelet när jag vill! Jag måste spawna, och om någon då skjuter mig måste jag vänta till nästan... 05/10 betan var en stor besvikelse på ps3. tur att jag snart ska köpa en ny dator i vilket fall =) 04/10 Har nu äntligen fått bekräftelse av CDON att jag har avbeställt det. Betala ca 5000 spänn för ett vettigt grafikkort bara för att kunna spela BC3 på vettig nivå, nej tack. Gameplay intresserade mig inte heller. 04/10 Jag är övertygad att PC versionen är mycket bättre än konsol versionen! Konsol versionen är inte lika krispig och dynamisk från vad man sett i alla trailers SOM jag antar kommer från PC spelandet! Spelet utvecklas till PC i första hand sen porteras till... 04/10 Körde betan på Ps3 igårkväll. Men jag vet inte riktigt..svårt att bedömma...Har svårt för Fps på konsoll. Väntar med o spela tills det kommer ut en färdig produkt^^. Och då blir det Pc verisionen :) 04/10 Känns väldigt roligt att läsa attfolk är missnöjda....efter ALL hype som har varit med BF3...folk glömmer att spelet utvecklas av en annan gigant i branschen vars ända syfte är att tjäna pengar och skiter i kvalitéen...Everything for those bills with... 04/10 Inte så konstigt kanske, när allt som erbjuds är i princip Doom med bättre grafik... vi i 30-40 års åldern har ju redna gjort allt som görs i nya lira i oändligt många spel tidigare... Innan USA skapade Terrorimsmen var 90% andra världskriget... och sed... 03/10
Skicka en rättelse