Många av er har frågat sig om man inte kan gömma Zelda: Skyward Swords utrymmeskrävande HUD. Nintendo förklarar att det ska finnas tre inställningar.

De av er som vill dölja #The Legend of Zelda: Skyward Swords extremt stora gränssnitt har tur – #Nintendo inkluderar tre olika inställningar för att göra alla nöjda!

"Standard" innehåller en kopia av hela Wii-fjärren på skärmen, för de ovana spelarna.
"Light" innehåller bara knapparna, ingen Wii-fjärr.
"Pro" innehåller ingen visuell hjälp alls, förutom hälsan, sköldens tålighet, rupees och uthållighet kvar i det övre vänstra hörnet.

I Zelda: Skyward Sword ska spelaren för första gången kunna välja själv (!) hur han eller hon vill interagera med andra personer vid vissa väl valda tillfällen. Men Link kan fortfarande inte prata. Någon måtta på nymodigheterna får det vara.

Bilden: exempel på hur kluddig Skyward Swords standard-HUD kan vara.

Hah hah hah 02/10 Kunna anpassa sitt user interface? Det som PC har kunnat göra i åratal? HUFFHUFFHUFFHUFFHUF! http://www.0wn4ge.co.uk/gallery/teehee/MasterRace.jpg (http://www.0wn4ge.co.uk/gallery/teehee/MasterRace.jpg) 02/10 Ocarina of time var ok. Efterföljaren var jobbig för det var en tidspress man hade på sig hela tiden. 01/10 Tyckte zelda serien dog lite efter a link to the past 01/10 Tror att man valt designen medvetet för att det ska likna N64. 01/10 Det låter ju bra att man kan ändra:P Men shit va fula träden va i vänstra hörnet av bilden då, ser ju ut som N64... 01/10 Därav namnet "Pro" kanske? :) F.Ö så trodde jag -aldrig- att nintendo skulle fatta att år 2011 så vill man inte att 2/3 av bilden ska ha en massa knappar, text och skit som är ivägen för vad som händer på skärmen. Blev otroligt lättad när jag läste den... 30/09 Är det inte så att gränsnittet med wiimoten ska visa oss hur man användar tex ett nytt item? Så om jag spelar på pro så måste jag byta till light eller standard för att veta hur man använder en ny sak, om man inte vill försöka komma fram till det själv? 30/09 Jag är inte ett stort fan av Zelda, men bara det faktum att man kan få välja hur man vill ha det är ett steg framåt. Annars brukar det vara "såhär skall vi ha det för det tycker vi är bäst" och sedan får man spela och stå ut eller avstå om man inte tyck... 30/09 Jepp. Historisk sanning, Kanske skulle kännas wierd att inte ha dem på skärmen? 30/09
Skicka en rättelse