Gearbox släpper väder och låter dig ta del av lite över tio minuter avgrundsdjupt gameplay från dess kommande vuxenblöjsalstrande Alien-pangare.

Nästa år släpps #Gearbox Softwares #Aliens: Colonial Marines, vilket från och till benämns som den "riktiga uppföljaren" till Alien-filmerna. När vi förhandstittade liret under E3 ansåg vi att det kan bli något som får såväl unga som äldre att skita knäck på väl genomtänkta grunder. Nu har Gearbox äntligen släppt ut gameplay-uppvisningen i det fria, där du får ett smakprov av situationer du personligen inte vill hamna i. Lite som en konsolfanboy som hamnar på ett gammaldags datorlan, eller vice versa.

Jag hade förväntningar i början av videon när han babblade på om hur stort fan han var av Aliens filmerna :( Man tycker ju faktiskt att LITE info kan man ju luska fram. Men licens spel har ju sin tendens att aldrig någonsin vara bra. 03/10 Förvänta dig inte att utvecklarna har ett dedikerat researchteam, denna typ av licensförnedring är menad att sälja med sitt namn, enbart, och det är ur företagens perpektiv lönlöst att ha ökade utgifter i form av någon specialist-avdelning. Det är den... 03/10 Om jag förstår storyn rätt på spelet så är det efter Alien 3. Varför står allting kvar av byggnaderna efter explosionen? Jag menar, explosionen efter Aliens filmen var ju inte liten. Den var ju gigantisk. Hur kan byggnaderna precis bredvid stå kvar? Plu... 03/10 Är vår protagonist rullstolsbunden? Jag har sett steloperarade 80-åringar röra sig smidigare.. men vill man spela FPS på konsoll... 03/10 Ger för mycket vibbar ifrån senaste Alien vs Predator, köpte det och ganska snart efter release stendog glädjen! 03/10 Ytterligare en papperstunn rälsskjutare där spelaren ramlat av vagnen och tvingas gå hela vägen själv. Jippie! 03/10 Han säger i slutet "It's a section from Act 2 of the game". 02/10 Rätt! 02/10 Lite drygt att de slänger in 200 aliens direkt på första banan, samt aliensarna verkar långsamma och dö lätt. Lite av poängen med aliens är ju att dom är snabba och extremt dödliga även om man lyckas skjuta dom. Första banan behöver liksom knappt visa... 02/10 Hmm... Gearbox... Får se hur det blir, men jag har inga höga förhoppningar. 02/10
Skicka en rättelse