...om du är Playstation Plus-prenumerant, vill säga! Annars är det kanske en god anledning att bli?

Om du är Playstation Plus-prenumerant kan du börja lira #Uncharted 3: Drake's Deception från och med onsdag, den femte oktober. Det som erbjuds är en demonstration av flerspelarläget och möjligheten att levla upp din multiplayer-profil innan titelns egentliga släppdatum den andra november.

#Sony säger samtidigt att även ickeprenumeranter ska få möjligheten att testa "via andra sätt". Håll ögonen öppna på Uncharted 3:s community-forum ifall något dyker upp.

är ju inte direkt nån tvångst att köpa det, är ju inte direkt som att man måste ha det för att kunna lira online med polarna. jag tycker personligen att det är ett bättre alternativ än live. xbox live är i mina ögon fail. kan inte fatta att så många går... 04/10 Nu har jag inget emot att betala för mig, men PS Plus känns som ett misslyckat försök att ta igen vad Sony "har tappat" sedan MS har haft Xbox Live i en evighet. MS är i alla fall öppna med att allting kostar pengar hos dem, medan Sony lanserade PS Plus... 04/10 lirar redan, fick kod av en snubbe från usa :) 04/10 På Subway i USA får man koder till multiplayern om man köper en dricka. Har fått en kod av en snubbe därifrån och har lirat i några dagar nu. 04/10 Nix 04/10 Jag är nämligen playstation plus användare och har spelat betan tidigare, därav reagerade jag på det :) Bra sätt o locka spelare, dock synd att den endast är för playstation plus (mindre bra sätt att locka spelare!) 03/10 Jo man fick tilltgång till multiplayer betan igenom Infamous 2 ja. Det här är ingen Beta detta är en demonstration alltså en DEMO av den slutgiltiga produkten. Skönt att erfarenhetspoängen inte nollas när man börjar spela fullversionen i november. :D... 03/10 Fick man inte tillgång till en beta om man förhandsboka inFAMOUS 2? 03/10 Tråkigt när saker som hade varit tillgängliga för alla ist bara blir tillgängliga för Playstation Plus. Dom är ganska passiv-aggressiv med Playstation Plus ändå. Synd. Lite roligt också att man nu inte bara skall vara glad för att man får hjälpa till... 03/10 jag som vill!!!! ge mig spelet nu :( <3 03/10
Skicka en rättelse