Gillar du Battlefield 3-betan? Oavsett vad du tycker så lovar Dice att Battlefield 3 kommer att se bättre ut, låta bättre och vara ett allmänt bättre spel när det släpps. Mycket tack vare fansens feedback.

I torsdags släpptes #Battlefield 3-betan och efter att ha frågat vad ni tycker om den låter vi nu #Dice (via Battlefield-bloggen) komma till tals. Karl Magnus Troedsson lovar att vi kommer att se förbättringar på alla plan till releasen.

– Battlefield 3-betan baseras på mjukvara som är mer än en månad gammal. Precis som vanligt när man släpper spel kräver betan en lång tids förberedelse. Detta innebär att koden som ni har testat är tidig och inte representativt för det slutliga spelet.

Tack vare fansens input säger Troedsson att Battlefield 3 kommer att bli ett bättre spel.

– Vi uppskattar tiden ni lagt ner och all eran feedback. Datan och synpunkterna kommer inte bara att påverka spelet utan också utvecklingen efter releasen. Vi lovar att det slutgiltiga spelet kommer att se bättre ut, låta bättre och vara roligare att spela. Ni har sett till att det blir så.

Så här såg det ut när FZ-redaktionen spelade en av årets mest efterlängtade titlar:

[video=9861]

Exakt, läs vad jag skriver. Det är ju därför jag och många andra, blir så förvånade att "allt annat" inte är på plats. "betan" för att sålla bort alla buggar borde ju ha kommit för länge, länge sedan. I en beta som denna, 3 veckor innan release: Jag för... 12/10 Va? 06/10 Hahaha. In your face flamers! Åh vad gött det känns nu när man tänker efter till hur många man sagt, DET ÄR EN JÄVLA BETA OCH INTE HELA SPELET! SPELET KOMMER INTE ATT VARA BUGGIT! Spelet kommer bli bra acceptera. Här har ni bevisen! Smekt! 06/10 Skulle tro att de jobbar som vilken mjukvaruutvecklare som helst - nightly builds, kanske veckans, whatever. 05/10 Rätta mig om jag har fel; de har uppdaterat Betan. 05/10 Ja för grunden till det är skapat och det tar lång tid, sen är det en jävla massa tweaking av siffror för att få det sunk funkar bäst för olika förutsättningar. Eller man kanske ska säga funkar minst sämst för det går inte göra ett perfekt system där... 05/10 Dice har väl aldrig direkt varit kända för bra nätkod. Har dock en teori för exemplena i filmen #2 är antagligen så kallad "backwards reconciliation", kanske #1 och #3 också. Kort förklarat gör det så att alla skott du skjuter "spolar tillbaka spelet"... 05/10 Jag måste säga att jag verkligen har ändrat uppfattning. Efter att ha läst alla kommenterar från folk i pre-betan(27 -29) tänkte jag, "det här spelet är skit". Jag testade en timma och tyckte, det här spelet är skit!!! MEN, sedan när jag väl kommit in... 05/10 Dags att ta dina antidepressiva piller nu va? Ja, okej, så du har utvecklat ett spel, med en staff på över 300 personer. Så du vet alltså hur saker och ting fungerar. Fan va sjukt att Dice inte anställer dig som besitter sådan otrolig kunskap. 05/10 Alltså, detta är precis det jag (och många andra) menar med att dom inte verkar klara. Vad jag vet så har dom ju jobbat på detta spelet nu i 2-3 år? (4 år?) Dom säger i sin blogg att "The Battlefield 3 Open Beta is based on software that is more than... 05/10
Skicka en rättelse