Tyckte du att Portal 2 var ett kort men härligt äventyr? Då kan du tanka hem miniexpansionen och förlänga speltiden alldeles gratis!

#Portal 2:s Peer Review-DLC är ute nu via Xbox Live och Steam. Gratistillägget väger in på hela 1,37GB och följer de båda robotarna Body och Atlas när de försöker överlista Glados. Peer Review ska också dyka upp till Playstation Network idag, men tycks inte vara uppe än.

När FZ betygsatte Portal 2 fick det omdömet fulländat. Fast var det verkligen fulländat ifall det kunde förbättras i form av gratis DLC?

Hm.

Tål att tänkas på.

Just ja, visste du att en överväldigande majoritet av FZ-läsarna vill döpa vår nya server till Glados? Jag kanske borde testa de där Portal-spelen någon gång, de verkar poppis.

starta upp portal 2 igår på steam för å se om det fanns dlc. Såg inget vad jag kunde se iaf. Kolla även downloadable content.. men inget. Hur får man det då? 07/10 Härligt med folk som gör research om spel innan de köper hejvilt, måste varit tufft för dig att uppleva att spelet är av pusselvariant, och inte någon actionrulle från 90-talet. Gå tillbaka till CoD som alla andra barn och stanna där. :) 06/10 Om jag inte missminner mig så händer det faktiskt något kul när man spelar klart co-op. Jag gillade det, och ja, du löser pussel med en vän eftersom det är ett pusselspel. 05/10 Tyckte i ärlighetens namn att Portal 2 inte gjorde någonting speciellt för spelvärlden. Portal 1 var något nytt när det kom år 2007, men Portal 2 orkade jag inte ens klara. Portal 2 känns som ett spel för indiemänniskor som måste välja ett favoritspel... 05/10 Kommer det nåt extra i singleplayer läget ? , som jag förstått är det bara för multiplay. 05/10 Vadå förbättras? Du missförstår nog och gör DLC synonymt med updateringar/patchar. Att de lägger till mer _gratis_ innehåll kan väl inte mottas på nått annat sätt än positivt väl? :) 05/10 Körde dlc banorna, var lagomt svårt och kul :) Fint slut också :P 05/10 Orkar inte installera skiten igen. 04/10 Klarade ut det första Portal idag faktiskt, slutet var väldigt trevligt och mysigt^^ Måste tacka FZ för att om tipsade om att det var gratis och ladda ner det på Steam under en viss tid! 04/10 Jag har ettan på Steam, så jag ska lira igenom det förr eller senare. Har bara kommit massa annat i vägen hela tiden. :P 04/10
Skicka en rättelse