Microsoft och dess studios planerar på allvar för framtiden, om man ska tro insider-sektionen på Xbox World.

Nästa år dyker #Nintendos nya konsol Wii U ut på marknaden. Det har ryktats, tisslats och tasslats om att framförallt #Microsoft, men även #Sony, kommit en bra bit när det gäller deras nästa konsol. Den senaste utgåvan av Xbox World har i sin insider-sektion "hett stoff" gällande ett nytt #Alan Wake vilket sägs vara på väg till nästa Xbox.

– Vi har fått höra att ett antal Microsoft-vänliga utvecklare i nuläget arbetar hårt med att förbereda next-gen-spel. Kan det här vara anledningen till att Remedy är så tysta gällande Alan Wake 2? (Ja). Rare, Lionhead och Turn 10 har också teams på plats. Rare, har vi fått höra, skapar prototyper för en ny "vuxen-titel", röjer CVG.

Fable, Forza, Alan Wake och någonting vuxet från Rare. Det vore allt något av en träffsäker lineup för nästa Xbox. Vad vill du se i nästa generations konsoler?

Hoppas! Tyckte ettan var grymt! 06/10 För mig som verkligen gillar AW så är detta en god nyhet. Håller fortfarande på att jaga termosar i första delen.. har sparat de 2 nästföljande DLC´s som ska avnjutas i lugn & ro :D 06/10 Jag gissar på att nextbox kommer hösten 2013, så dessa rykten passar ganska bra in. Det tar mellan 2-3 år att utveckla ett spel - troligtvis närmare 3 när vi pratar om next-gen hårdvara. 05/10 För min del kan de gärna vänta 1-2 år till iaf med att byta ut. Det är alltid meckigt med barnsjukdomar och så vet man inte vad man ska göra med gamla spel och tillbehör när ett nytt kommer, köra vidare tills det kommit tillräckligt med spel, eller chan... 05/10 sitter fortfarande och väntar på alan wake till pc.. vart fan tog det vägen? så många lovord, skulle väl vara pc-exklusivt också om jag inte minns fel? precis som battlefield 1943.. väntade i massa år, slutade med att det bara kom till konsol... bah.. 05/10 Tror dock inte att nästa xbox kommer heta 720 x) För jag tror att med 360 så menade dom att konsollen är mer global med mer online å sådant. 05/10 drygt bara att nya konsoller kostar 6000kr eller mer i minst ett år 05/10 Räcker med Ps3 / 360 i 5 år till för mig.. sen kan jag inhandla en ny konsol :) 05/10 Blir det så att Xbox är först och Playstation bäst en generation till månne? That's right, i said it. Console wars! 05/10 Hoppas verkligen att de börjar satsa på egna titlar då som vänder sig till deras fanbase och inte som nu på en massa Kinect smörja. Årets E3 var ett skämt, nästan Kinect för hela slanten. Nej Microsoft fortsätter ni så här kommer Sony sälja betydligt... 05/10
Skicka en rättelse