Tim Willits tror att fredagens släpp kommer att förändra synen på id Software.

På fredag släpps #Rage, efter sju år utveckling och fyra år i folks medvetanden. John Carmack annonserade spelet redan 2007 när han höll sitt årliga anförande på Quakecon men Tim Willits, kreativ chef på #id Software, tror inte att det var för tidigt. Eller för sent.

– I slutändan spelar det ingen roll om du börjar prata om ett spel tidigt eller sent, bara att det är roligt att spela.

Han tror också att spelet, som vi recenserade redan i tisdags, kommer att förändra folks uppfattning om företaget han var med och grundade på 90-talets början.

– Det är en väldigt annorlunda upplevele i jämförelse med det vi har gjort tidigare. Japp, det är en förstapersonspangare men det är väldigt annorlunda. Jag är stolt över faktumet att vi inte gör exakt samma spel varje gång.

Ah, där fick man för förutfattade meningar om global release, sorry! Btw, nån som vet hur "settings" fungerar? Det enda jag läst/sett är att det i stort sett är obefintliga grafiksettings.... Är det "samma för alla", och sen får man styra prestanda via... 07/10 Saving...Do not turn of your computer säger det mesta!!!!!!! FAIL! FAIL FAIL!!!!!!!!! 06/10 Det kostar ju bara 279:- på dustin.. det tycker jag är helt ok.. så jag köper det iaf :) 06/10 Spelet släpptes den 4:e i USA 06/10 Rage är släppt i vissa delar av världen. Det är nog många kommentarer och videos som är från betalande kunder mao. Release date(s) iOS NA November 18, 2010 Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360[2] NA October 4, 2011 AUS October 6, 2011[3] EU Octobe... 06/10 Ehh, hur många tror du det är som _lagligt_ har kunnat få tillgång till spelet ett par dagar innan officiell release? Kan nog inte vara sååå extremt många "recensenter"... Haha, folk sitter alltså på officiella STEAM-forumen och whinear över ett spel... 06/10 Du menar alltså att alla som är pc spelare är pirater? Har du några som helst belägg för detta för annars är du bara ytterligare en som tror på allt de läser på nätet. Ja lade också märke till det och reagerade precis som du, har nog aldrig sett det tid... 06/10 Är inte förvånad över att grafikinställningarna är begränsade. En bit in i videon kommer "saving content. Please dont turn off your computer". Ska detta vara ett skämt? Sen när skulle man riskera att stänga av datorn när man sparar i ett spel på pc:n?... 06/10 Det är spelbart med configen där och genom att fixa Vsync i nvidiapanelen :) Så kör hårt! 06/10 okej det var ju tråkigt. jag har också ett gtx 460 kort dessutom. okej men är det spelbart nu då eller är det fortfarande bedrövligt? 06/10
Skicka en rättelse