Treyarch kommande Call of Duty ska släppas till ytterligare ett format – men vilket? Wii U, 3DS eller Vita?

#Call of Duty: Black Ops-utvecklarna #Treyarch letar efter en senior software engineer som kan hjälpa teamet ta den populära serien till en ny konsol. Vilket format det rör sig om står inte, men visst vore väl Wii U mest sannolikt?

Med tanke på hur gamla de stationära konsolerna är så kanske till och med Vita skulle kunna köra spelet, eller varför inte en nedbantad 3DS-version?

I arbetsbeskrivningen ingår att anpassa "grafik och andra viktiga system i vår motor för en ny plattform". Den som söker ska ha erfarenhet av Playstation 3- eller Xbox 360-utveckling.

Nästa års Call of Duty har inte officiellt tillkännagivits ännu, men att döma av tidigare CoD-släpp lär Treyarchs nästa dyka upp i november 2012. Årets spel heter som bekant #Call of Duty: Modern Warfare 3, och det släpps den åttonde november till pc, Xbox 360, Playstation 3 och Wii.

Bild från höstaktuella Call of Duty: Modern Warfare 3.

Lyssna här skitunge... :) Att COD spel kommer varje år och att COD annonserades efter BF3 hjälper inte dig i din argumentation överhuvudtaget! :) Dessutom så HAR ursprungliga skaparna av COD d v s infinity Ward tjänat sina pengar i lika hög grad som Dic... 09/10 Hur kunde dom alla räkna ut att MW3 skulle komma hmmm kan det vara för att COD har släppts varje år sen det första kom ut, troligt stort JA. Infinity Ward var dom som skapa COD ja och vilka skapa BF serien??? Hmm DICE dom tjänar med sina egna pengar hmm... 08/10 Det verkar som du kan inte speciellt mycket om COD och Activision :) ALLA som spelar COD visste att MW3 skulle komma detta år långt innan BF3 innan DICE kom med sin teaser på BF3. Infinity ward som utvecklar MW-serien tjänar också sina egna pengar och... 08/10 Du har nog fått det om bakfoten. Det var Activision som sa att dom höll på med att göra ett nytt cod spel några timmar efter EA och DICE gav ut en teaser på BF3. DICE tjänar sina egna pengar utan dice så skulle in ens bf serien funnits. EA är inga ängla... 08/10 Ledsen att göra dig besviken med BF3 har rusats i produktion och senaste tiden sen MW3 anonserades har det varit hektiskt hos DICE. Jag vet hur testerna går till hos DICE och hur det har gått på BF3. TRO MIG spela had ekunnat vara mycket bättre men efte... 08/10 Tackar Javas ;) 07/10 Det vettigaste inlägget jag läst på länge 07/10 Först av allt DICE arbetare hatar att rusa genom arbeten dom har sagt ifrån till EA flera gånger med det, dom är såna som vill att allt ska bli bra oavsett vad det är. Dom gör sitt bästa men det kan du inte säga direkt om activision då dom skiter prakti... 07/10 Vi får se när spelet kommer ut :) Men av beta spelandet på PS3 så ser det inte ut att bli utan problem :) Xbox360 och Ps3 har åtminstone 2 år till innan ny konsol kommer :) 07/10 Du har en poäng, men BF3 på konsol kommer nog knappast vara trasigt som PC Black Ops. Visst, EA är absolut inga änglar men de är fan så godare än Activision from hell imo. Sen blir väl BF3 sämre på konsol pga prestandabrist? Dags att skynda sig i utveck... 07/10
Skicka en rättelse