I ett öppet brev till Eve-spelarna säger #CCP-chefen Hilmar Veigar Pétursson att han är ledsen för den senaste tidens kontroverser som fått de inbitna Eve-lirarna att sparka bakut.

– De senaste månaderna har verkligen öppnat ögonen på mig. Jag har gjort mycket själasökande och det som följer är min uppriktiga ansträngning att rensa luften med er allihop, börjar han i sitt brev.

– Avlägsenheten till CCP som många av er känt på sistone är mitt fel, och jag är verkligen ledsen för det. Det finns många bidragande faktorer, men i slutändan är det jag som måste axla ansvaret för mycket av det som hände. I korthet gjorde min iver att uppnå Eve:s sanna potential att jag tappade fokus på att göra de enkla sakerna rätt. Jag var otålig när jag borde ha varit försiktig, trotsig när jag skulle ha varit försonande och arrogant när jag skulle ha varit ödmjuk.

Hela det (överraskande) självkritiska brevet läser du här. Spelar du Eve och kan du i sådana fall förlåta den isländske chefen? Han är ju åtminstone ingen bankir.