Ändrade planer: ut med co-op, in med massivt onlinespelande.

#Cryptic har ändrat inriktning på rollspelet #Neverwinter. Istället för ett co-op-inriktat RPG handlar det numera om ett massivt onlinespel som blir gratis att spela. Samtidigt skjuts premiären på framtiden och det lutar numera åt release framåt slutet av 2012, skriver Eurogamer.

I somras köptes Cryptic av #Perfect World, en kinesisk studio med MMO-spel högst på dagordningen. Den ändrade inriktningen är därför inte så våldsamt överraskande.

Neverwinter bygger på den fjärde upplagan av Dungeon & Dragons-regelverket och det vilar på samma spelmotor (fast i modifierad form) som Cryptic använt i #Star Trek Online och #Champions Online.

va fan nu kommer dom förstöra hela namnet Neverwinter........damn them to hell! 07/10 För komplicerat? Jag tyckte helt tvärtom, jag spelade en månad och konstaterade sedan att det nog var det mest hjärndöda, "grindiga" och tråkiga MMO jag spelat. Jag vill ha mer komplicerade spel, inte mindre, tyvärr så ser ju trenden inte så ut.. On top... 07/10 Helt fel. Vad har du för verklighetsuppfattning egentligen människa? Aldrig spelat något spel tidigare hör jag. 06/10 Varför... det finns hur många MMO som helst, men inte mer än 2-4 Co-Op dungeon crawlers 06/10 cryptic e ju bra, detta blir nog ett test iallfall. 06/10 Tvärt om, kostar det varje månad kommer en arme p12or och deras trogna vänner guldfarmarna springa´nde då det är ner "respect" och "coolare" att pröjsa i evighet för samma spel. F2P = du får iaf testa spelet, är det bra så blir det bättre och suger det... 06/10 En del av mig säger: "åh nej". Medan en annan del av mig säger: "Det kan bli bra...kanske". 06/10 Cryptic är så jävla värdelösa och kommer aldrig få till ett bra spel. Sorgligt att de ska slakta D&D licensen härnäst 06/10 Men motorn till Star Trek och Champions är komplett värdelös och horribelt dålig! Ser ingen bra utgång för detta spel nu :( 06/10 Star Trek kommer också gå från Sub-modellen till f2p i år. Har varit kund hos Cryptic för ca 2år nu, haft oehört dåliga erfarenheter. Inga mer cryptic spel för mig. Star Trek är helt OK (lirar mycket pvp där) men nej, det räcker med cryptic. Sämst Dev-t... 06/10
Skicka en rättelse