Dice uttrycker att gamers är redo för en parkour-uppföljare som i sin tur har potential att nå ut till en bredare målgrupp.

Fantastiskt vackra #Mirror's Edge är det många av er som vill ha en uppföljare till. Det har ryktats och snackats om en tvåa ett längre tag, och nu har mer brasved lagts på elden. Patrick Liu tillfrågades av Spong huruvida marknaden är mottaglig för ett #Mirror's Edge 2 och svaret torde inte göra fans besvikna.

- Ja, definitivt. Jag tror det är något som folk är redo att ge sig in i igen, säger Liu.

- Vi ser att det har en gigantisk fanskara, det är nästan som en kult! Vi vet även vilka styrkor och svagheter vi hade i det spelet. Om vi skulle släppa ett nytt spel skulle vi veta vad vi skulle förbättra och hur vi skulle kunna nå ut till en bredare marknad. Så jag tror definitivt att det finns en marknad för det.

Vad vill du se i ett nytt Mirrors Edge?

Jag är garanterat mottaglig för ett "Mirror's Edge 2"! 10/10 det som är så extra skönt med Mirrors Edge är den ljusa atmosfären och inte nattsvarta banor som det alltid ska vara utan det är ljust trevligt och fint. Jag hoppas definitivt på en uppföljare och att det följer samma formel dom redan har haft fast kans... 10/10 Morror's edge va bra dom första timmarna men sen känndes det som att man gjorde samma sak om och om igen. lite som assassins creed, men skulle nog gärna prova mig på denna om det kommer ut då :) 10/10 om man hade ett "flow" i Mirror's Edge så var spelet underbart, tyvärr så fans det inte många "flow" stunder i spelet. 10/10 Oj va kommentarer! Spelade aldrig detta faktiskt, kanske var en tabbe. Men den tabben hoppas jag ta igen i ME2 då 10/10 Det är det ju redan... Fast utan S:et. Det är en FPR. (First person runner). 10/10 Gör en FPS av det så blir det nog bra ;) 10/10 Inte fler vapen. Lite mer öppenhet. I stil av the GTA/Elder Scrtolls öppenhet. Med side missions Fait ska fortfarande vara huvud karaktär. Låt henne ha kvar den feta skorna med :D Låte Miskovski göra en lika fin låt igen :D Sätt Tom Farrer som producent... 10/10 Den grafiska designen i Mirror's Edge var helt fantastisk men gameplay tycker jag nog att de kunde jobbat lite mer på, det tappade ju i tempo nästan hela tiden och det är en rätt dålig egenskap i ett spel som bygger på att man ska använda perfekt timing... 10/10 Visast, Bf3 kändes mer som mirrors edge än BF så det märks vad Dice satsat på. Mirrors Edge var kul i teorin men i bristen överfullt av d¨liga design-beslut och klara missar. Bara en sådan sak att frihet helt saknades, du fick bara springa 1 enda väg... 10/10
Skicka en rättelse