Strategispel är inte längre långt efter actionspelen grafiskt mätt, vilket #Company of Heroes är ett högaktuellt bevis på. De första bilderna från #World in Conflict, under utveckling hos blågula #Massive Entertainment, innehåller minst lika ögongodis och idag får vi se spelet i rörelse. I filarkivet väntar en drygt två minuter lång högupplöst film på 82 MB, håll till godo.

Som om inte det vore nog hittas en färsk intervju med Martin Walfisz på GameSpot.

GameSpot: Give us an update on the game's development. What aspects of the game is the team working on now?

Martin Walfisz: The game has been in production for about 18 months now. We still have some way to go, but everything is shaping up very nicely.

He he, Med tanke på hur långt man kan zooma ut så är spårljusen precis rätt. 24/10 såg ut som starwars nästan 24/10 Gabor, du får tänka på att det är amerikanska trupper. De har nog annan uppfattning om mejning :) Inte för att jag tror att utvecklarna har tänkt på annat än vad som ser tufft ut, men i alla fall ;) Fast framryckande sköt väll lite hur som helst även i... 24/10 jag tyckte det blev mera stämningsfullt och påkostat med radio snacket och så . inte lika billigt som vissa spel där du inte hör så mycket ljud :P ser fram emot o testa WIC sen i lan med polarna och single player :) 24/10 Du vet att det är ett strategispel eller? Det är inte ofta du har tid att zooma in så mycket som dom gjorde i filmen. Lysammon är för att du ska se vilken styrka som beskjuter dig ju :) Radiosnacket är inget som finns i spelet (kanske singleplayer dock)... 24/10 Jag tyckte det såg lite stelt och plastigt ut... radio snacket var ju bara löjligt. Speciellt det i början... Och hur ofta skjuter en soldat från höften? Aldrig, kan jag meddela er. Såvida det inte är en Lätt kulsprute-skytt, som fått ordern att "meja".... 24/10 Jaså minsan? Trodde att jag skulle vara lätt att komma ihåg, väldigt få som klär så bra som jag gjorde i den vackra aftonklänningen med paletter som jag hade på mig varje dag :) Tror förresten säkert det finns fler av "the boys" som smyger runt här :) 24/10 ... framifrån ;) Ser kul ut men jag hoppas att de fixar till detaljerna. BTR:ens fjädring är helt fel, ser ju sjukt ut. Ska man dessutom skrika ut "lägg ned vapnen och samarbeta"-propaganda så bör man ju göra det på ett språk som motståndarna förstår.... 24/10 Jag gillar inte Microsoft Word, gör ni? ;) Ingen fler än jag som har sett det står Word in Conflict! :P http://www.denledefi.se/files/images/wordatwar.jpg 24/10 ser grymt cool ut men sen om det kommer va så i spelet får man se :D Men det jag läst om spelet hittils verkar ju lovande och så. 24/10
Skicka en rättelse