Utvecklarna kanske kräver att du behöver vara uppkopplad mot internet för att kunna spela.

#Stalker 2-utvecklarna #GSC Game World säger att det inte är omöjligt att deras hett efterlängtade äventyr får strikt DRM-skydd som kräver att du är uppkopplad mot internet för att kunna spela. Men i dagsläget tycks inget DRM-beslut ha tagits av teamet, så du har fortfarande chansen att påverka genom att göra din röst hörd.

– Idén att implementera DRM kom som en möjlig lösning mot piratkopiering. Ni känner till de enorma problemen vi har här i det forna Sovjet-området med kommersiell piratverksamhet. Med det sagt så har inget slutgiltigt beslut tagits om att köra med DRM för Stalker 2 just nu, säger utvecklarna.

– Ni kan vara säkra på att vi inser hur obekväm den här situationen är för spelarna. Vi kommer fortsätta hålla utkik efter den metod som är mest effektiv och mest acceptabel för alla att försvara spelet med när det släpps.

Stalker 2 släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 någon gång nästa år.

Lycka till med DMR. Har köpa alla Stalker, men om de skall jävlas och krånga tar vi nästa på annat sätt. Älskar Stalker, men hatar trams! 20/11 Det svider för mig att spela med DRM skydd, då det ofta skapar problem för mig, inte om DRM skyddet skulle fungera. När ett DRM skydd fungerar bra så ska det inte skapa problem för kunden, det gör det. Det är jag orolig för och det är det som svider.... 21/10 Varför svider det för dig för att deras DRM skydd fungerar? Det finns två alternativ: 1) Du betalar för spelet för att stödja utvecklarna och alla andra som spelar det får också betala, då det är DRM skyddat. 2) Du betalar för spelet medan miljoner männ... 20/10 Jag vill köpa detta spelet för att jag gillar de som utvecklar det. Dock är jag rädd för att mitt köp kommer uppfattas som ett 'bevis' på att deras DRM-skydd fungerar, när det egentligen svider väldigt för mig. Jag är så pass rädd för det att jag avstår... 19/10 Och allting kommer ut direkt på en stor välkänd sida kallad gamecopyworld.com, inget olagligt. tada 12/10 Sen ska man jaga ny crack när de släpps en patch...om man inte vill köra opatchat. Så jävla lätt och problemfritt är de inte att tanka. 12/10 Tänkte precis skriva samma sak, ett jävla gnäll på drm jämt och ständigt. Hur många här är de som inte har nån form av lina?? Jag kommer att få torrenta åt en kollega som inte har uppkoppling hemma, själv kommer jag garanterat att köpa. Är ni snåla och... 12/10 "Blizzard kan pumpa ut SC2 med rippat material, usel grafik, ingen AA och gameplay från 90-talet pga gott rykte." Du vet %&@ inget om SC2 eller hur? ;) 12/10 Hahahaha vilken jävla koll du har! Finns inget som är så enkelt som att ladda hem ett spel, lägg in crack och spela jämfört med: Installera spelet, installera dittan och dattan hit och dit, försök spela. Och nej, har inte laddat hem ett spel sen jag bör... 11/10 ok all ni som sitter och försvarar DRM... nej det är kanske inte så många som inte har fast internet , MEN då delar av spelet finns på en streamande server så får spelet en given livslängd.. när den servern stängs då kan du kasta spelet.. du är dessutom... 11/10
Skicka en rättelse