Du kan anlita folk som slåss tillsammans med dig, avslöjar nya skills och dialogval.

Manualen till det hett efterlängtade #The Elder Scrolls V: Skyrim har läckt ut på nätet. Visste du att du ska kunna anlita folk att slåss på din sida – så kallade "hirelings"?

Du kan ge dina hirelings enklare orders, som att exempelvis be dem stanna, attackera eller öppna något. Varje hireling har också unika stridsfärdigheter.

Nya färdigheten matlagning avslöjas också. Genom att laga mat åstadkommer du föremål som ger tillfälliga bonusar. Du lagar mat genom de ingredienser du samlar på dig ute i vildmarken, men de går säkert att köpa även i vanliga butiker.

Dialogvalet "brawling" (tjafsa) har tillkommit när du befinner dig i konversationer. Den som spelar som en stor och stark, bufflig barbarkrigare kan säkert ha nytta av det.

Om du vill läsa mer om vad spelet innehåller beger du dig hit, så kan du ögna igenom manualen i lugn och ro.

The Elder Scrolls V: Skyrim släpps den elfte november till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Nu är detta ett sjukt sent svar är jag medveten om men min totala speltid på alla mina 180 steam spel är 3458 timmar och jag har lagt ut totalt 313 dollar på spelen jag äger totalt genom steam iaf. Sen är nog inte alla humble bundles man köpt inräknat... 06/07 Då har den förmodligen städats bort av Bethesda. 12/10 Länken till manualen fungerar ej.. 12/10 Ouch :( (räknas tequila som drinkar? :P) 12/10 Det är ju till Xbox360, rage!! 12/10 Du ville alltså vara lite manlig och skriva "starköl" när du egentligen bara köper drinkar på krogen ;) fail. 12/10 Jo fast utekvällarna händer inte lika ofta som man spelar, skulle man betala lika mycke per timme som för en utekväll kostar så skulle mina utgifter per månad vara skyhöga istället för 5000 som jag har nu (med bostadshyra mat och allt som tillkommer)... 12/10 Dicez min poäng var bara att utekvällen nog kostar mer pengar per timme än vad skyrim någonsin kommer göra (eller några spel med lite halvvettigt multiplayer för den delen), så kändes lite som ett ganska meningslöst "argument". (och något som brukar anv... 12/10 Jo det blir rätt begränsat med spel men släpps ju aldrig något som enligt mig är nog bra nu för tiden. Senaste spelet jag köpte var minecraft för ett år sedan och enda spelen jag skulle sett som värda köp är för det första minecraft sen morrowind, diabl... 12/10 Bruakr iofs inte kolla så jävla noga vad saker kostar på krogen, men 70-90 är nog mer drinkpriser ja. :P 12/10
Skicka en rättelse