Nya kontolistor på villoväger gör att Sony tvingas låsa närmare 100 000 användare.

Med vårens massiva intrång på Playstation Network och Sony Online Entertainment färskt i minne har en nytt intrångsförsök uppdagats. På den officiella bloggen meddelar Sony att de tvingats tillfälligt låsa närmare 100 000 konton efter att lyckade inloggningar gjorts med dessa från en hittills okänd grupp hackare.

I attacken prövades betydligt fler konton och lösenord men majoriteten matchande inte varför Sony själva tror att användaruppgifterna inte kommer från dem utan från en tredje part. De som matchade har alltså stängts av för tillfället och berörda personer har blivit ombedda att skapa ett nytt lösenord.

Tack till zafir för detta #nyhetstips!
Jo, men det är ju inte direkt första gången detta händer, eller hur? Ska man verkligen inte kunna lita på det ni skriver, bara för att ni verkar ha svåra problem att klara av så simpla saker som att hålla sig till fakta, kolla källor, och låta bli att... 13/10 But why? 13/10 Allt går att hacka, bara om man kan, inget är 100% säkert. Men Sony borde ha uppgraderat sig väldigt mycket nu. Men det är fan inte Sonys fel att de blev hackade. Det är ju hackarna själva självklart. Kom igen nu, gå och dö era jävla hackare! 12/10 Tyvärr är det ju så att många som spelar sällan eller aldrig är inne på spelsigther, utan dom bara spelar och engagerar sig inte. Det är den stora massan som läser oseriösa rescensioner, och tar till sig det som sägs på typ mix megapols nyheter som går... 12/10 Kul att läsa kommentarorna som kastar skit innan dom ens läst va de handlar om, att nån litar på nyheterna på en kanal som Rix Megapol är intressant också. Ungefär som att läsa nyheterna i en Ding ding värld. Dock jävligt illa av FZ att ni börjar ragga... 12/10 Missförstå mig inte, jag föredrar och använder openGL och att spelen inte ska gå att göra lika snygga är bara mytbildning, id har alltid använt openGL (vilket gör dem till gudar oavsett hur de flesta tar emot rage). Men, och det här är ett stort men,... 12/10 Only on Ps3.. därför man betalar för Xbox live.. 12/10 Delar bara med mig av min åsikt, om man älskar att spela så borde man kunna lista ut vad det negativa med DirectX är, det är att microsoft äger det och att bara dom får använda det, och eftersom xbox har blivit den ledande konsolen så änvänder sig alla... 12/10 Det är alltid kul att se ps3 folk klaga på xbox varje gång nåt negativt händer Sony. Det känns bra för dig när du får smutskasta lite eller ? 12/10 Hack eller inte, på nyheterna på mix megapol sägs det iaf att psn konton blivit hackade igen, och det gör ju inte folk köpsugna när dom tror att det har hänt en gång till. 12/10
Skicka en rättelse