Det legendariska spelet har aldrig varit bättre, hävdar Activision.

Om klassiska Bond-skurkar som Oddjob, Goldfinger och Jaws ger dig ett leende på läpparna så är chansen stor att du vill skjuta skallen av dem i novemberaktuella #Goldeneye 007: Reloaded. Titeln, som är en snyggare Xbox 360- och PS3-variant av nyversionen som släpptes till Wii ifjol, var ju från början som bekant en odödlig klassiker till numera insomnade Nintendo 64.

Och efter att din hjärna slagit bakut efter förra meningens omständiga omständlighet passar det nog bra att avnjuta den färska multiplayer-trailern för att coola ner lite. Enjoy.

[video=9952]

Goldeneye till N64 introducerade många nyfrälsta spelare till multiplayer-världens glädje och sorg. Är du en av de som bär med sig varma minnen av originalkassetten?

okej, men jag bryr mig inte hur det står och det är onödigt att påpeka det :/ 13/10 bond spel = Bondespelet (http://www.spelexperten.com/sallskapsspel/familjespel/bondespelet-jubileumsutgava.html)? Särskrivning utan versal är lätt att feltolka. 13/10 nääää, nu är det slut med bond spel tycker jag, så trött på det där skräpet, blir alltid så besviken på bond spel... 13/10 Är det bara jag eller såg vissa vapen riktigt snarlik vissa från cod mw2 och cod black ops? sure spelet ser trevligt ut men varför ta vapen från dom andra spelen? akn med red point sikte såg ut som i black ops och mp5 och den andra smgn som syntes såg... 13/10 Samma här! Det ser precis ut som CoD måste jag (tyvärr) säga, men jag spelar hellre ett CoD med Bond-vapen och karaktärer samt maps än låt oss säga CoD Black (sn)op(p)s! :) Definitivt ett köp eftersom det är Bond! 13/10 Fel bond, fult utseende, färre karaktärer/banor (och vapen?) än i originalet. Ska de inte lägga till killstreaks också för att göra det till nästa CoD? En skam är vad detta är, gammla goda Golden Eye på N64 tar jag valfri dag framför denna lågupplösta... 13/10 var så under bart på n64 :D aldrig hör en remake göra bra ifrån sig. 13/10 Spelade originalet med en kompis och insåg att det var väldigt länge sen jag spelade en shooter med en analog spak. Utan auto-aim (för det var det ju verkligen!) är det ju helt omöjligt att sikta... Eller så har jag bara glömt bort hur man gjorde på den... 13/10 Nostalgi! Fy satan vad jag älska detta spel! Saknar tiden då man körde 4 coop på N64 :( 13/10 Ser ut som skit jämfört med originalet. 13/10
Skicka en rättelse