Bandesigner lyfter på locket för hälften av multiplayerbanorna.

#Battlefield 3 släpps med nio stycken multiplayerbanor, tillgängliga i alla spelsätt från dag ett. Vi har genom betatestet fått testa på Operation Metro i Rush och Caspian Border i klassiska Conquest och på den officiella bloggen får vi stifta bekantskap med ytterligare två med löfte om att resterande ska avtäcktas imorgon. Till detta serveras matchande bilder och kommentarer från bandesignern Niklas Åstrand.

Operation Firestorm
En gigantisk karta som rymmer tre Atacama Desert från #Battlefield: Bad Company 2 där ryssarna och jänkarna slåss om oljetillgångarna i Iran.

Operation Metro
Känd från såväl alfa- som betatestet och väldigt infanterifokuserad. USA försöker säkra Paris finansiella distrikt och medan den inleds i en öppen park fortsätter den ner i trånga tunnelbanegångar.

Tehran Highway
Här slåss både soldater och fordon när USA i skydd av mörkret försöker överrumpla det ryska försvaret som intagit position i staden.

Damavand Peak
Vad sägs om att inleda en bana med ett fallskärmshopp på 500 meter? Skitbra idé tyckte Niklas Åstrand och hans kollegor och skapade denna intressanta bana. När de första kontrollpunkterna fallit blir fler fordon upplåsta men något säger oss att den snabba vägen ner blir poppis.

Håll utkik klockan 12:00 imorgon, då publiceras våra intryck av vår multiplayerdag hos #Dice, och resterande banor ska som sagt avtäckas imorgon.

Skicka en rättelse