Minns du första gången du dog i Dark Souls, och minns du första gången du besegrade en boss som först verkade helt omöjlig?

FZ bedömde hardcore-rollspelet #Dark Souls som intet annat än mästerligt i vår fullmatade recension. Om du fortfarande står i valet och kvalet och funderar på köp så rekommenderar vi därför denna mäktiga trailer som just trillat in i FZ-arkivet.

Om inte den triggar igång känslor av vill ha-begär så är vi rädda att vi får förklara dig kliniskt död. Och det vore ju trist.

[video=9972]

Bilden: beviset på att storleken har betydelse.

Har snart klarat spelet igen nu, fast med en sorcerer. Väldigt mycket enklare när man kan alla bossar och magi var enklare än melee. klockar nog in på 30h istället för 60h som på första genomspelningen. 18/10 lvl 69 i slutet 16/10 Vilken lvl var din gubbe på slutet då? 16/10 Har klarat spelet nu och "grindade" faktiskt inte en enda gång :O Men till alla som tänkt solo'a sista bossen, you're in for a treat hahahaha 15/10 Äger Dark Souls nu och jag gillar svårighetsgraden, väldigt nice... men de hade gärna fått lov skippa all grinding. Grejen är den, grindar man inte så är spelet omöljigt. Grindar man så har man en chans, men det är fortfarande svårt. Varför inte bara... 15/10 Jaha, ja jag måste väl klara mitt Demon's souls först känner jag nu :P 14/10 Ni som tvekar, kolla inte på det klippet ? Han spelar ju inte ens seriöst, för om han är så dålig, då får han skylla sig själv :P 14/10 Låter som ett spel där man kommer vara frustrerad 80% av tiden. Personligen är jag glad att spel INTE är som på den "gamla goda tiden" längre. Frustration och ilska är inte det jag söker när jag spelar. Se detta ifall du tvekar att på att köpa: http://w... 14/10 Gåstilen på första gubben där skriker "like a boss"! 14/10 Riktigt bra spel, men man måste nog säga att det inte är för alla. Tror lätt att många köper det, lirar några timmar sedan kommer det bara bli liggandes pga av att man inte kommer vidare. Men ni som är intresserade men som tvekar pga av att ni är rädda... 14/10
Skicka en rättelse