Ett nytt Assassin's Creed-spel varje november är inget problem för teamet, säger uppdragsdesignern Falco Poiker.

När #Assassin's Creed: Revelations-uppdragsdesignern Falco Poiker tillfrågas av Edge om att en ny del släpps varje år så svarar han att det passar alldeles utmärkt. Faktum är att han går så långt som att säga att det till och med är "idealiskt" med ett nytt AssCreed-lir varje november.

– Ja, på de här spelen är produktionscykeln mindre än ett år, vilket för mig faktiskt är idealiskt, säger Falco Poiker.

Utvecklingsperioden är hektisk den knappa tiden gör att teamet tvingas prioritera och ta avgörande beslut fort.

– Men det sporrar teamet och vi hittar [snabbt] en riktning att köra på, och det finns väldigt lite av den obeslutsamhet som kommer då team spenderar två, tre, fyra år på att utveckla ett spel.

Så länge konsumenterna är nöjda så är det väl bra, sj har jag inget intresse av assassins creed sen jag lirade ettan. Men själv är jag emot ett års utveckling av spel, känns mer som map packs etc. Längre utveckling ger oftas nya ideér och features. 15/10 Inte sjukt dåligt, men väldigt repetetivt och massa konstiga designval som bara var irriterande, t ex att vakter attackerade dig om du red för fort mellan städerna etc. 15/10 ge oss ett rainbow six! 15/10 Spelade aldrig klart 1:an då det var repetettivt som fan (å jag spelade det på PC med extra uppdrag). Framstegen gjordes till 2:an (som jag spelat ut) Men nu i Brotherhood så ser jag inga direkt ändringar, mest finputsningar som de kunde ha gjort tidiga... 15/10 Ichabod 2011-10-14 19:51:45 #33 MaXMC skrev: Inte så svårt att göra ett spel per år när det är samma spel... det som ändras är ju miljöerna och kanske en feature eller två... Orkar knappt sätta igång Brotherhood mer. "Då tycker jag du ska sätta dig och... 15/10 Det föds nya idioter varje år med! Varför inte bara göra expansioner istället, man kan ta betalt för dem med, sen räcker det med att stoåppa in en DVD för alla 12 versionerna och välja. Tänk efter, om människor funkade likadant var mor och far tvungna... 15/10 Var ettan verkligen så sjukt dålig? 14/10 Då tycker jag du ska sätta dig och spela AC 1 och se om du tycker det är bra idag jämfört med de andra. 14/10 Inte så svårt att göra ett spel per år när det är samma spel... det som ändras är ju miljöerna och kanske en feature eller två... Orkar knappt sätta igång Brotherhood mer. 14/10 Helt rätt :D 14/10
Skicka en rättelse