CCP har kritiserats hårt senaste månaderna för riktningen de tagit sitt populära onlinerollspel i – nu erbjuds före detta Eve-lirare rabatt för att återvända.

Med ett erbjudande om mindre än en tredjedel av ordinarie månadsavgiften hoppas #Eve-utvecklarna #CCP locka tillbaka de fans som slutat under de senaste månaderna. Detta är den senaste åtgärden för att återställa spelarnas förtroende. För någon vecka sedan gick CCP-chefen Hilmar Veigar Pétursson ut och bad om ursäkt för misstagen.

Missnöjet har främst grundat sig i Incarna-expansionen och planerna på att tjäna ytterligare pengar via mikrotransaktioner. CCP har lovat att ändra tillbaka sitt fokus till spelets kärna, rymdskepp, och har även skrinlagt många av deras mest kritiserade idéer.

Mailet som skickats ut till många före detta Eve-lirare erbjuder dig 30 dagars speltid för 4,95 USA-dollar (30 kronor), istället för det normala priset på 15 dollar (100 kronor).

Spelet har en PVE och PvP del. (Highsec, lowsec, nullsec) Folk han döda dig var som helst i spelet och är fullt lagligt så länge de följer game mechanics alltså är du inte 100% var än du är i spelet. I början väljer man Gallente, Amarr, Caldari och Minm... 15/10 Ja jag har läst lite grand om sätt att spela spelet gratis. Någon här på FZ (har jag för mig) länkade för ett tag sedan till en viss cynisk britt och efter detta har jag börjat följa mer eller mindre alla hans program. Han har tagit upp en del saker som... 15/10 Gissar på att du pratar om players online vid login? Det är hur många som finns online på ditt cluster och inte hela EVE - Online, vill du titta på totala siffran gå in på eve status mon. Top varje dag ligger på ca 40k spelare. Går inte att gå förbi poi... 15/10 Finns ju ett par spel som gått över till F2P men fortfarande har kvar månadsbetalning. DCU är till exempel ett spel som inom någon/några veckor kommer gå över till F2P modellen för de som inte vill eller inte har råd med att betala för det varje månad... 15/10 Eve hade kunnat vara så kul om de skippat "point and klick" skiten, förstör ju hela känslan av rymdspel :( Tacka vet jag "styr ditt eget rymdskepp i realtid och använd dina egna skills/manövrar för att vinna/strida/utforska/handla", inte bara "klick,... 15/10 Det skulle jag bli, då det alltid brukar vara runt 25-30k spelare online. Vet inte hur många det var som hoppade av på grund av de senaste förändringarna, men jag tror att de som har spelat eve länge har lagt ner för mycket tid och pengar på det för att... 15/10 Tycker detta visar rätt så bra hur beroende de är av sina kunder och inte tvärtom. Alltså det är vi som dikterar villkoren inte de som gör det, om nu ändå fler kunde inse detta då hade ni nog aldrig sett DRM liknande den som är idag eller dlc som egentl... 15/10 Ja det låter väll inte helt fel. 15/10 Har för mig att vi inom EU betalar euro, men vem köper inte sina plex längre :P 15/10 Och är det inte euro och inte dollar man betalar? 14/10
Skicka en rättelse