Bethesdas QA-testare sätter tiden som alla speedrun-fanatiker kommer vilja slå...

I en intern speedrun-tävling för att fira att #The Elder Scrolls V: Skyrim snart är ute i butik möttes #Bethesda-utvecklaren Jeff Browne och QA-testaren Sam Bernstein för att se vem som kunde ta sig igenom äventyret snabbast. Kampen blev olidligt jämn, men i slutändan vann Sam Bernstein med ynka 20 sekunders marginal.

2:16:10 blev segertiden att slå för alla speedrun-fanatiker därute.

Som pris vann Sam Bernstein, förutom äran, en läcker trofé. Han ska också få en pumpapaj bakad av Skyrim-regissören Todd Howard.

När Bethesda anordnat interna speedrun-tävlingar tidigare så har både #The Elder Scrolls IV: Oblivion och #Fallout 3 avklarats på 75 minuter vardera. Sam Bernstein spöade Jeff Browne även i Fallout 3-tävlingen.

jo så är det ju håller med dig om det gjorde själv så i oblivion har spelat det spelet så mycket så jag kan i stort sett allt spelar det än idag men jag tycker ändå att det förstör känslan av det visst kan det vara en kul grej att göra en speedrun någon... 17/10 Jag ser det mer som du missuppfattar hela poängen med en speedrun. Det är inget man gör första gången man spelar spelet. Det är något man gör med spel man älskar och kan helt utan till och det tar oerhört mycket tid och planering att få en bra tid på... 17/10 tycker faktiskt ett sånt här spel ska upplevas och inte spelas igenom snabbt om det nu kanske skulle vara kul att testa någon gång så tror jag ändå att det förstör känslan av spelet 17/10 Forumet har ju inte yttrandefrihet i vilket fall som helst så jag vet inte vad ni bråkar om. ;) 17/10 Jag ber om ursäkt om du tycker jag var sträng mot dig. Jag tyckte du var raljerande gentemot en gammal datorspelstradition och de som utövar den, därav mina stränga ord. Jag kan såklart ha missuppfattat din intention. Jag har inte bett dig sluta skriva... 16/10 Alla snabba tider beror kanske på att dom inte göra alla sidoquestar utan bara kör igenom huvudquesten 16/10 Hmm vem jag ar?..spelar det ens nagon roll da jag trodde att det har foumet hade yttrande firhet. men jag antar att du inte gillar olitankande manniskor eller Tybalt?. jag sa bara min enkla mening pa hur jag ser pa saken,om du inte gillar den sa behover... 16/10 Älskar Quake speedrunsen, första speedrunnet jag såg å fotfarande det mest imponerande imho :) http://www.youtube.com/watch?v=6P2hY7SDoNA 16/10 Hur fan lyckades man köra BG2 på 23 minuter? Bara att fixa 20000 guldmynt för att gå vidare tog en bra stund Edit: Läste nu att de utnyttjade en glitch. "A big part of this game, when played normally, is acquiring enough coin to buy help from either Bod... 16/10 Förbluffad över att folk inte förstår vad en speedrun är och går ut på. 16/10
Skicka en rättelse