Bekräftat att du behöver kod för att lira online på din konsol.

Inte helt oväntat har #Dice nu bekräftat att #Battlefield 3 kommer använda sig av #EA:s Online Pass till konsolutgåvorna. Det var via Dice-designern Alan Kertz twitter som budet kom. Detta innebär att du som bekant behöver skriva in en kod för att låsa upp flerspelarläget, vilket i sin tur innebär att det kan bli problematiskt att köpa begagnat, eller lira piratkopierat, om du vill spela med eller mot andra.

Du kan troligtvis förvänta dig Online Pass-funktionalitet i alla kommande EA-titlar med flerspelarmöjligheter. Runt 70 kronor kostar det dig att låsa upp flerspelarläget utan medföljande kod.

Att spela FPS på konsol är som att spela fotboll i rullstol. 17/10 Varför måste du alltid få trådarna att handla om dina problem? 17/10 Att försöka påstå att det skulle vara mer utmanade med handkontroll är rätt korkat, precis som det är lika korkat att påstå att "riktiga gamers" spelar på PC. Skulle du spela med handkontroll och möta folk med mus/tangentbord så kan vi prata om utmanand... 17/10 Tror jag läste om denna nyheten för 3-4 månader sedan här på fz. OffTopic: Hoppas att nästa generation xbox kommer ha stöd för mus och tangentbord, så man kan spela mot pc spelarna i xbox live på windows 8 utan att få total stryk. 16/10 Men du gör ju fortfarande bara en jävla massa antaganden. De flesta hushåll i dagsläget har HDTV och inte bara en utan ett antal stycken. Det är min erfarenhet av att arbeta i branschen de senaste tre åren. Redan 2007 så låg försäljningen på 800k-1m app... 16/10 hata bf3 länge leve movo94 16/10 skit spel !!! 16/10 Endast vett och inget annat i mitt inlägg. Om ett spel innehåller noll utmaning - då kallar jag det kärringspel. Det är ju buslätt att skjuta som blixten med mus med en svepande handrörelse. Det brukar ju låta som att riktiga gamers kör med PC - jag tyc... 16/10 Wow, det var inte mycket vett i det inlägget. Att klicka och skjuta? Omanligt? Vad har det med saken att göra? Det är väl minst lika omanligt och lika lite sport i att vrida en spak och skjuta. Då alla har samma förutsättningar på PC blir det lättare... 16/10 Larios dog grafiken i spelen är extremt begränsad pga konsollerna atm, de flesta spelen ser inte så mycket bättre ut på PC för att de är multiplatformstitlar där samma resurser (texturer etc). Men de spel som enbart släpps på PC eller låter PCn visa vad... 16/10
Skicka en rättelse