Nu finns det information om alla nio nivåer som medföljer BF3-släppet. Är du taggad?

I torsdags presenterades fyra av nio flerspelarnivåer som medföljer #Battlefield 3. Nu har #Dice visat upp de resterande fem. Vid ett senare skede släpps även tillägget Back to Karkand som utöver de nio nivåer du numer känner till erbjuder fyra nivåer till.

Noshar Canals:
En mixnivå där du ges tillgång till båtar, flyg- och markenheter. Utspelar sig i industriella miljöer och uppges vara en av de mindre nivåerna i liret.

Seine Crossing:
Spring omkring i Paris som är uppdelad i två sektioner tack vare floden Seine. Massiva inhomhusmiljöer varvas med det stadsliv som alla wanna-be-fransoser knappt kan drömma om. Minus trivsamheten plus kriget, det vill säga.

Kharg Island:
Den andra båtbanan som även är den mer storskaliga av de två. Striderna utspelar sig kring just Kharg-ön i det persiska havet. Förvänta dig även mark- och flygenheter när det kommer till kampen om detta oljeparadis.

Caspian Border:
Känd som "den andra betanivån" som i sin tur är skapad för att ge spelare chansen till fullskaligt fordonskrig i en grönskande miljö.

Grand Bazaar:
Stadskärnan i Teheran torde vara en bra plats för intensiva strider över mindre avstånd tänkte Dice, och så blev fallet.

Vid skrivande stund hade undertecknat inte funnit de två resterande bilderna från BF-bloggen i fullskalig storlek. Hojta till om du skulle finna godbitarna.

Tack till DragonPuffer, MrPeters för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse